Tippek uzsira? Valami tejtermék a sajton kívül?
Kisfiam a sajtot szépen eszi, szereti, de a joghurot, kefirt nem igazán szereti...így az uzsija valamilyen gyümi...
de azt kap ebéd után is, szóval gondoltam jó lenne vmi változatosság.Szoktam még adni neki itthon készült sütit, ha éppen sütök, vagy nagyiéknál vagyunk.
Ti miket adtok uzsira?
mi gyümölcsöt nem eszünk ebéd után mert eleget eszik normál fött kaját. (habár anyósoméknál is divat a gyümölcs ebéd után)
ezért gyümölcsöt kap. de joghurtot próbáld édes gyümölccsel, vagy ha nem vagy ellene konkrétan gyümölcsjoghurtot. ja és krémtúró, nem kell az édes blti ha ellenzed, de is tudsz csinálni, túróból, tejfölböl és amit szeretnél hozzá adni, akár kekszdarabokkal is.
én szoktam kekszet is adni neki, tegnap pl almát evett mesekeksszel. elöször csak almát ehetett aztán jött a keksz.
A lányom csak 10 hónapos, de ezeket eszi uzsonnára:
- tejbegríz(még üveges)
- joghurt vagy túró gyümölcsökkel, hozzá keksz, vagy gabonapép (ebből is van ízesített)
- müzli - Müllerben vettem, Milupa babamüzli. Olyan az állaga, mint a tejpép, de gabonapehely van benne, meg gabona golyók. Csak vízzel kell elkeverni.
- alma pép + palacsinta (létezik üvegesben is, császármorzsa néven fut szintén a Müllerben),
- most új kedvence a kenyér felvágottal :)
De a palacsintát adtam már úgy is, hogy maradt reggeliről meggyes-banános túrókrém, azt beletöltöttem, és jó alaposan szétnyomtam neki villával. Ez volt az első olyan darabos kajája, amitől nem akart megfulladni. Imádta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!