Anyukák! Ti ma milyen karácsonyi előkészületeket csináltok? És csütörtökre, péntekre mi marad?
Mikor takarítotok?csomagoltok ajándékot?
Hanyadikán lesz fadíszítés?gyerekekkel vagy meglepi lesz?
Köszi a válaszokat!KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!!!!!!
ui:mindent írhattok ezzel kapcsolatban még:))
Én hétfőn mindent kinyaltam, ablakot pucoltam, függönyt mostam.... Holnap még redőnyt bontanak nálunk:D
23án este összerakom a másnapi kaját, 24elzavarom sétálni a csapatot, amíg sül-fő a kaja gyors felfrissítés(porszi-felmosás, ami maszatos áttörlöm), aztán a fát apa alvás alatt befaragja(a csúcst teszem egyedül a helyére, a többit a kicsikkel_)
De a lakást már feldíszítettem(boák az ajtókra.
Elvileg kész minden, aztán majd 24én lesz ami lesz, ált 24.én 2kor dől össze nálunk a ház...
Takarításból még egy kevés hiányzik.Az ajándékok be vannak csomagolva szerencsére.Úgy néz ki,hogy holnap vesszük meg a fát.Majd 24-én együtt díszítjük a fát a 1,5 éves kisfiunkkal.Van egy műfenyőnk (kb 30-40cm-es)azt élvezettel díszítette.Főzni majd pénteken kezdek.Rántott húst,fasirtot meg rántott májat csinálunk. (a máj még kérdéses) Pogácsát és kókuszos kockát fogok sütni.Úgy volt,hogy párom a héten már nem megy dolgozni,de még holnap is mennie kell.Így sok minden be van zsúfolva.Holnap megyek fodrászhoz is.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok én is mindenkinek!!!E.
A héten eddig mindennap takarítottam, ma sütök,holnap és holnapután már megyek dolgozni,gyerekek a mamához,így csak délután marad idő kisebb törölgetésekre,takarításokra ami még maradt.Még apával fát is megyünk venni,bevásárolni.Csomagolás is még hátra van.
24-én délelőtt a gyerekekkel együtt díszítjük a fát,ebéd után (valami gyors egyszerű) alvás,és mire felébrednek az ajándékok már a fa alatt,amit természetesen a Jézuska hozott,mert szépen feldíszítették a fát:-)Utána szépen felöltözünk és átmegyünk anyukámékhoz vacsorára,akik csak 10percre laknak tőlünk.Én ilyenkor nem is szoktam karácsonyi menüvel készülni.Másnap a testvéremékhez megyünk,26-án anyósomékhoz,aztán mi a két ünnep között látunk vendégül mindenkit,akkor sütök-főzök.
Megyek is,lányommal linzert csinálunk,mivel most nem lesz mézeskalács a linzert csináljuk olyan formákra(szívecske,csillag,fenyőfa stb.)Aztán hókiflit is.Kisfiam még alszik:-)
Szia!
Én ma dolgoztam,holnap már nincs suli,bölcsi,együtt sütünk mézeskalácsot,este elmegyek éjszakára dolgozni,pénteken még beszerezzük a menühöz valót,amit frissen kell venni,és takarítunk.
Szombaton amíg fő a töltött káposzta a pulyka levessel,addig a gyerekekkel feldíszítjük a fát.Apa dolgozik 24.én,csak este 6 után ér haza,akkor lesz ajándék bontás.
Mindenkinek Boldog karácsonyt:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!