Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Új törvény szerint 4órában...

Új törvény szerint 4órában kötelező lesz minden 3évesnek az ovi?

Figyelt kérdés

Mostantól minden 3éves gyermeket le kell adni az oviba mondjuk 8-12ig vagy lehet akár 12-16ig(majd az ovi meghatározza vagy én dönthetem el vagy most ezt hogyan) Függetlenül attól van e tesó meg ilyenek.

Hogy is van most ez?

Terveztem, hogy közösségbe adom amúgy is, csak eddig a tesó miatt nem voltam biztos, hogy mehet, így meg el se küldhetik a gyerekemet?

2011. dec. 21. 10:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
11.40.-es vagyok. Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok de nekem pl. nagy probléma lenne az is, hogy hogyan vigyem el a gyereket amikor nincs normális buszjárat a környékünkön mert az önkormányzat lesz@rja. Egy új építésű lakóparkban lakom több száz család költözött ide (90%-ban kisgyerekesek, 1-2-3 gyerekkel) de arra senki sem gondolt, hogy nem biztos, hogy mindenkinek van 2 autója, talán kellene használható buszjárat, hogy iskolába,oviba tudjanak járni a gyerekek akiket ide csalogattak. Amikor eladták a telkeket akkor jó volt a pénz, most meg nyugodtan felfordulhatunk. Persze ovi is annyi van itt mint azelőtt (nagyon kevés ennyi gyerekre), a bölcsiről meg inkább ne is beszéljünk, oda tényleg lehetetlen bekerülni. Nálunk a "kistesós" ovis korú gyerekek teljesen esélytelenek, kár is elmenni a beiratkozásra mert biztos, hogy nem veszik fel, egyszerűen nincs hova, nincs hely, így is több gyerek van bent mint kellene.
2011. dec. 21. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!