Gyes utáni segítségben segítsééééég! Kiszámolná valaki nekem?
Gyesem a mai nappal jár le. Közalkalmazott vagyok. Főnökömmel mindketten azt számoltuk ki,hogy február végén jár le a szabadságom. Erre a drága Gameszünk kiszámolta nekem,hogy január 30.-án munkába kell állnom.
Egy oldalon kiszámoltam egy kalkulátorral és ott is február jött ki. Ha valaki ért hozzá kérem segítsen!!
HŰŰŰ ezt egy kicsit elírtam!! SZBADSÁGBAN SEGÍTSÉG!!!!
BOCSI
Mikortól nem dolgozol?
Hány nap szabid maradt az adott évben?
Mikor szültél (napra pontosan)?
Ki vette igénybe a pótnapokat (apa v. te)? Van másik gyerek is?
Idén hány éves vagy?
Több kérdésem nincs :)
Szia köszönöm.
33 vagyok 2 gyerek van. Én vettem igénybe rájuk a szabit,kivéve idén,mert átadtam a férjemnek.
2008 október elseje óta nem dolgozok betegállományban voltam. 2008 december 20.-án született meg a fiam.
Előre is köszönöm segítséged!!!
Ja. És 2008-ban nem maradt szabim. bocsi.
köszi. :)
2008: 0
2009: teljes év + 4 pótnap: 27
2010: 06.06-ig jár, azaz 11,5+4 pótnap 16
Ez szumma: 43
Idén: 7 nap
Jövőre: 36
Január: 22 munkanap
Februárra marad 14, azaz febr. 20-án jár le a bentmaradt szabid
A munkáltatód azt számolta el, hogy változott a munka törvénykönyve, de azt nem vette figyelembe, hogy a változás a "régiek"-re nem vonatkozik, azaz rád még az van érvényben, hogy a fizetés nélküli szabi első évére jár a szabi. Így jöhetett ki neki, hogy jan. 30-án munkába kell állnod.
Munka törvénykönyvének hívják. 1992 évi XXII. tv.
Mivel a törvény idén nyáron (??? ha jól emlékszem) módosult, ezért mivel te már igénybevetted a fizetés nélküli szabit 2009-től, így rád az akkor érvényben lévő MT az irányadó, nem az, ami most van érvényben. De egyébként erről zenget a sajtó, hogy akinek már ketyeg a fiz nélküli szabija, azokat nem érinti a változás.
Idepofátlankodhatnék én is?....
40 éves vagyok, 3 gyerek van. A két kicsivel aktuális a szabadságszámolás. 2008 április 15 óta nem dolgozom, szabim arra az évre nem maradt. 2008.07.31-én született meg a fiam, a másik kicsi pedig 2010. 08.20-án. nem Gyest, hanem tgyást vettem igénybe. A két kicsi utáni pótnapot átadtam a férjemnek.
...és köszönöm, ha válaszolsz :)
"40 éves vagyok, 3 gyerek van. A két kicsivel aktuális a szabadságszámolás. 2008 április 15 óta nem dolgozom, szabim arra az évre nem maradt. 2008.07.31-én született meg a fiam, a másik kicsi pedig 2010. 08.20-án. nem Gyest, hanem tgyást vettem igénybe. A két kicsi utáni pótnapot átadtam a férjemnek."
2008:0 nap
2009: teljes év: 25
2010: 5,5 hónapra (ha jól értem, a kicsi tgyását a fiad 2. szülinapjától igényelted): 12
2011: teljes év: 27
2012: ha nem mész vissza 2012-ben akkor csak 0,5 hónapra jár szabi: 1
Szumma 65
A pótnapokst nem számoltam (a nagy után már nem jár v. azt is apának adtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!