Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom biszex? Segítsééééég
Fél éve vagyunk együtt bár régebb óta ismerjük egymást.
Mostanság,vagy inkább az elmúlt pár hétben fura dolgai vannak... amiről kezdem azt hinni hogy biszex:
1. Olyan képeket rak fel netre,amiken félmeztelen és pl. értelmetlen fejeket vág+nagyra nyitja a száját,erre a haverjai like-olják,és olyan kommenteket írnak oda h "dee helyes vagy:$(L)" "ekkor és ekkor megyek haza,ne csinálj semmit hétvégére!" erre a barátom válasza:"oké addig k*verem". Nem sokkal rá kérdezik a barátomtól hogy miért nyitja ekkorára a száját,erre ő:"hogy hétvégén megtömjed:$" És stb...
Gusztustalan hozzászólásai vannak neki is és a haverjainak is.
2.Mikor együtt vagyunk,mindig kiakarja próbálni ott hátul is a szexet,hogy ott milyen jó lehet stb... Persze nem engedem neki,mert én nem szeretném.
3.Folyamatosan a szexről beszél,főleg a b*zulásról,hogy velem is ilyesmiket csinálna.
4.Voltak elszólásai a szüleim felé hogy pl. 2 haverja mit csinált,és amikor anyukám kiakadt erre,ő nagyon lesápadt (talán azt várta hogy anyu majd tapsikol hogy de ügyesek?)
Tehát szinte mindig a szexről van szó,és főleg a melegekről... a képei kicsit furák nekem,és kezdek abban kételkedni hogy eddig csak velem csinálta (velem veszítette el a szüzességét).
Szeretem őt,de félek hogy tényleg biszex...
Szerintetek? Ezek a jelek utalhatnak arra?
17L,ő 18F
Csak ezt olvastam el
"A barátom biszex?"
Miért nem kérdezed meg tőle???
Pfúúúj, ne hülyéskedj, dobd már a p*csába!
21/L
Szerintem igen :)
Persze attól, hogy kíváncsi és nem homofób még nem lesz rögtön f.szimádó nőnek öltözős ratyi :D
Egyszer az én pasim is bevallotta, hogy kíváncsi volna, milyen az, ha egy fiú kényezteti, illetve, hogy látott már olyan srácot, akivel kikezdett volna, bár az abban az időben volt, mikor a 8 éves kapcsolatából (egy undorító természetű nővel) kilépett.
Okosabbat nem tudok most mondani :).
"az abban az időben volt, mikor a 8 éves kapcsolatából (egy undorító természetű nővel) kilépett. "
Talan inkabb az a nő szakitott vele pont ezert?... ez eszedbe jutott lehetosegkent?
Neked nyilván azért, mert nem ismered a történetet. De nem is erről szól a kérdés.
Csak, hogy még jobban megbotránkozz, együtt szoktuk nézni a csajokat :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!