"Nem lehet elindítani a hálózatkeresést" mi ez? ZTE Blade. Segítsééééég!
Figyelt kérdés
Ma találtam egy kódolatlan WiFi hálózatot, és megpróbáltam rácsatlakozni. A telóm (ZTE Balde, android 2.2 froyo) pár másodpercig lefagyott, majd kitörlődött az összes eddigi megjegyzett WiFi hálózatomat. Mikor újra keresni akartam, azt írta ki, hogy "nem lehet elindítani a hálózatkeresést", és kikapcsolt a WiFi. Többször is próbáltam, mindig ez történt. Újraindítottam, ugyanez. Mi ez? Vírus? Mit tudnék csinálni? Nagyon kellene a segítség !2011. aug. 6. 19:08
1/3 A kérdező kommentje:
Légyszi, ha valaki tud valamit, segítsen! Kérlek! :'(
2011. aug. 6. 19:18
2/3 anonim válasza:
szia..nekem most ugyan ez a problemam..talaltal ra vmi megoldast ?
3/3 A kérdező kommentje:
Szia!
Hát már nagyon régen volt, azóta új mobilom is lett, de nem emiatt. A megoldás a hard reset volt, ami mindent kitöröl a telefonról, és mindent alaphelyzetbe állít. Ezzel megoldódott. A neten van róla leírás hogy hogy kell megcsinálni, de nem olyan egyszerű. Ha belefogsz, minden fontosat másolj fel a memóriakártyára, és vedd ki a készülékből, így azok az adatok nem törlődnek. :)
2012. nov. 2. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!