Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyes igénylés beadását követőe...

Gyes igénylés beadását követően mennyi időn belül érkezett meg az első kifizetés?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták a MÁK-nál, hogy kb 3-4 hét az átfutás, ünnepek idején több. Én már az előző hó elején beadtam az igénylést, hogy mire esedékes lesz, megkapjam.
2011. dec. 20. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
tesóm most szült nagyjából 1 hónapja, ma érkezett meg a novemberi gyes
2011. dec. 20. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az igénylést októberben adtam be, novembertől voltam rá jogosult és már a következő hónapban megkaptam a GYES-t. Általában 30 nap az átfutási idő, de nekem hamarabb megérkezett a határozat.
2011. dec. 20. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy belekontárkodok, és offolok, akkor mindenképpen kell, hogy kapjak határozatot. Mert én november 7-én adtam be személyesen az igénylést, december 6-tól lennék jogosult, de még egy árva határozatot sem kaptam.
2011. dec. 20. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Október elején küldtem be az igénylést, november 10-től voltam GYES-re jogosult. Kb négy hét után jött a levél, és december 2-án kaptam meg a családival együtt a "rész"GYES-t. Érdemes hamarabb elindítani a folyamatot. Ha egyből GYES-re mész a picivel, akkor amint megvannak a hivatalos papírok azonnal, visszamenőleg is kifizetik.
2011. dec. 20. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!