Családi pótlék igénylés: "mikortól hajadon? " - Mi erre a megfelelő válasz? (bővebben a leírásban) )
Figyelt kérdés
Gyermekem külföldön született, édesapjánál tartózkodtam. Az ügyintéző kitöltette velem, hogy mikortól vagy hajadon! Azt mondta, írjam be, hogy mikor jöttem haza a gyermekkel külföldről. Én hülye beírtam. Most akarok írni, hogy javítsák az adatot. Mekkora hülyeség. Hiszen előtte is hajadon voltam! (Siettem haza a gyermekhez és nem gondolkodtam.)2011. dec. 14. 20:04
1/3 anonim válasza:
A hajadonság az egyedülállóság oka. A "kezdete" az a dátum amikortól a gyermekedet egyedülállóként neveled. Ez két dátum lehet. Ha már szüléskor is egyedülálló voltál akkor értelemszerűen az a nap a kezdet amikor a gyerek megszületett. HA később lettél egyedülálló akkor az a dátum amitől ténylegesen egyedül neveled.
2/3 anonim válasza:
Igen hajadonság amíg meg nem házasodsz. amikor megházasodsz és elválsz már elvált stádiumu leszel, nem hajadon.
ez tuti, nekem külföldi házassághoz kellett nyáron papirok otthonról, és én már voltam férjnél. és mikor mondtam hogy most pedig hajadon vagyok, mert elváltam kijavítottak hogy hivatalosan csak az elsö házaságik hajadon valaki onnantól házas, elvált vagy özvegy lehet.
3/3 anonim válasza:
Mivel ennek nincs jelentősége a családi pótlék szempontjából, elsőnek van igaza. Nem arra kiváncsiak mióta vagy hajadon? hiszen logikusan születésedtől fogva, hanem, hogy miót vagy egyedülálló és így mikortól kérsz magasabb családi pótlékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!