Most utazunk először Vonattal. Mivel igazolhatom a 2 éve gyermekem, ha nincs személyije, sem útlevele?
Figyelt kérdés
Ránéztem a MÁV honnlapjára, de konkrétan annyit találtam hogy a megszokott feltételek alapján kell igazolni magunkat, és a gyereket is akinek regisztrációs jegyet kell váltani. Neki csak TAJ kártyája, és egy lakcímkártyája van eddig.2011. dec. 20. 09:49
11/11 anonim válasza:
A gyereket nem kell igazolnod semmivel!!
TE is utazhatsz 33%-al, és figyelj oda hogy azt kérd, és azt is adják, mert szeretik elfelejteni.
Volt hogy utaztam vonaton a gyerekkel, már nem elöször.Mindig teljes árút vettem, egyszer csak kérdezte a kalaúz hogy minek vettem teljes árút a gyerekkel, mert hogy jár a 33% és hogy a regjegyre a jegypénztárosnak is kötelessége lett volna azt adni.Mondta haza fele menjek be és kérjem vissza a különbözetet és ha nem akarják akkor nyugodtan írjak a panaszkönyvbe.
Vissza fizették.
Szóval 33%at kérj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!