Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fontos, kerlek irjatok, fel 5...

Fontos, kerlek irjatok, fel 5 re megyek a nogyogyaszhoz!?

Figyelt kérdés
Nekem valami feher jott ki a cicimiregyembol!!! :O en nemtudom mi az,megnyomtam,mert olyan nagyra be van duzzadva a jobb oldali mirigyem,de csak 3-4 db. De mi lehet ez? Ma megyek a nogyogyaszhoz kivizsgalasra,majd mondom neki!!!! Most erzekeny,lehet nem kellett vna megnyomni.....

2011. dec. 19. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp mondd el a dokinak, nagy valószínűséggel a prolaktinod magas. Ez gátolhat a teherbeesésben!
2011. dec. 19. 15:46
 12/13 anonim ***** válasza:
én is prolaktinban bízom, de azért írd meg, hogy mi volt a nőgyógyásznál, nagyon kíváncsi vagyok, és bízz a terhességben :)
2011. dec. 19. 16:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Hali! Nem mondott semmit a uh felvetelre (de nem is kerdeztem,mert ugyis mondta volna),a mellemre aztmondta hogy nincsen semmi baj,ilyen elo fordulhat.... en nem is nagyon kerdeztem... amugy meg minden rendeben,koszonom a valaszokat! :)))
2011. dec. 19. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!