Meztelenkedés a gyerek előtt?
Mit gondoltok arról, hogy apa-anya nyugodtan mászkáljon csupaszon a gyerekei előtt, mert ez így természetes?
Amúgy az én babám még pici, de szerintem nincs benne semmi kivetnivaló, barátnőm szerint meg van!
Nincs ebben semmi kivetnivaló. Persze nem rohangálok egész nap meztelenül, de nem is öltözök zárt ajtónál. A lányom(17) más tészta, előfordul, hogy itthon egész nap meztelen, de senkit nem zavar. A fiam(15) ritkán meztelen, csak nyáron, ha nagyon meleg van.
38/N
En pont azt a korszakomat elem, hogy nem tudom eldonteni.
Szuleink nem csinaltak belole nagy gondot, mikor kamaszodtunk, es ennek megfeleloen nem is jelentett semmit a meztelenkedes. Vannak a fotoalbumba olyan megfakult kepek, ahol a kerti felfujhato medenceben meztelenkedunk a hugommal, pedig jol lathatoan mar nem voltunk csopsegek.
Azota eltelt sok ev, es most van ket lanyom, 13 es 17 evesek. A nagyobbikban van nemi szemerem, de a kisebbikbe mintha nem szorult volna semmi. Tudom, ez is csak egy korszak, es elmulik majd, de egyeduli ferfikent a csaladban ilyenkor erzem igazan a noi egyeduralmat. Peldaul ha napoznak a lanyok, plane ha valamelyikuk baratnoje is atjon, en mar a kert kozelebe sem merek menni, nehogy meglassam oket.
Szerintem teljesen természetesnek kéne lennie, nincs benne semmi rossz dolog.
Sőt, itthon meztelenül is lennék mindig, ha tehetném. És így is nevelném a gyereket, hogy itthon mindig mindenki meztelen, és így csinál mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!