Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem fogadta el a MÁK a magánor...

Nem fogadta el a MÁK a magánorvos által kiállított igazolást a terhesgondozásról! Más is járt így? (anyasági igénylésnél)

Figyelt kérdés
Mondván, hogy nem állami intézet pecsétje van rajta...
2011. dec. 13. 15:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a magándoki adja, hanem a kórház. Logikusan a saját pecsétjével.

Nem is értem egyébként nálad hogy volt ez,

Ez a törvény, a kórház igazolja a kiskönyvedben lévő pecsétek alapján, hogy hányszor voltál. Egyébként kitöltött papír, csak a számot kellett ráírni. És a zárójelentéssel együtt adták.

Én is csak magánorvoshoz jártam, de az igazolást a kórház adta. Illetve mivel a magándokimnál szültem és ő adta a zárót is, a magándokim adta.

2011. dec. 14. 21:21
 12/15 anonim ***** válasza:
"Ez a törvény, a kórház igazolja a kiskönyvedben lévő pecsétek alapján, hogy hányszor voltál." egyáltalán nincs ilyesmi a törvényben. A törvény nem azt tette meg feltételként, hogy 4 várandósgondozás plusz kórházban szülés. Sőt, hogy hogyan igazoló a 4 várandós gondozást, arról meg pláne nem szól a törvény. Szóval, kedves előttem szóló, először olvass utána, mielőtt értetlenkedve fölényesen válaszolsz, hülyeséget.
2011. dec. 19. 14:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nem úgy tűnik, hogy a MÁK velem ellentétes véleménnyel lenne. Hiszen kérte a kórházi pecsétet rá.

Szóval nem kell utána olvasnom semminek, mert igazam volt.

2011. dec. 20. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Erre nincs törvény. Attól még, hogy a kórházi igazolást is elfogadják még nem kötelező a kórházi igazolás. Érted, ugye? Tudod, rovarok-bogarak.

A jogszabály annyit ír elő, hogy a terhesgondozást végző orvos igazolása. Nekem egyik gyerekemnél sem a kórház igazolta, hogy terhesgondozáson részt vettem, hanem az oep-pel szerződésben álló dokim. A te logikád szerint én is köthetném az ebet a karóhoz, hogy márpediglen csak az az orvos igazolhatja. Nem így van!

2011. dec. 20. 13:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Hé-hé, lányok, nem hajbakapni itt!!!
2011. dec. 20. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!