Nem fogadta el a MÁK a magánorvos által kiállított igazolást a terhesgondozásról! Más is járt így? (anyasági igénylésnél)
Röhej. Nincs előírva, hogy állai intézet pecsétjével ellátott igazolás kell.
Akkor nyújtsd be a terhes kiskönyvedet.
". A kérelmező hozzájárulása esetén a terhesgondozási könyv alapján készült kivonat is elfogadható. "
Abban is csak az ő pecsétje van :)
Mindenesetre ma még bemegyek hozzá, már szóltam neki, hogy ez a helyzet...csak olyan ideges vagyok emiatt is.
2.vagyok.
Én a helyedben a kórházban kérnék akkor egyet mert biztosan elfelejtették. Annak kéne rajta lenni amit írtál is, hogy "Igazolás terhesgondozáson való részvételről" vagy valami hasonló.
Nekem a háziorvoshoz kellett bevinnem a terhesgondozási kiskönyvet mikor meg volt a 4 pecsét benne.Ott kaptam igazolást arról,hogy voltam terhesgondozáson.Csak azt az igazolást fogadták el,mert az is egy külön formanyomtatvány.
Amúgy meg kérdezd meg a védőnőt,mert nekem is ő mondta,neki tudni kell ezekről.
Anno én is a kórházban kaptam róla egy külön igazolást, még mondták is, hogy úgy vigyázzak rá, mint a szemem fényére :)
Mondjuk most eszembe jutott, hogy az egyik ismerősöm is végig magánorvoshoz járt, de négy alkalommal elment oda is, ahova körzetileg tartozik, hogy meglegyen a négy pecsét. Bár én is úgy tudom, hogy egyáltalán nem feltétel, hogy ott adják a pecsétet.
Szerintem a kórházat keresd meg, ahol szültél, hogy miért nem kaptál igazolást arról, hogy részt vettél terhesgondozáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!