A felmondási kérelembe milyen szöveget kell írni? Sürgős.
Tisztelt XY!
Alulírott YX (anyja neve, szül. hely, idő) kérem a munkaviszonyom közös megegyezéssel történő megszüntetését 2012. dec....nappal.
Tisztelettel
YX
Kérelem a munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez
Tisztelt Munkáltató!
Alulírott XY, mint munkavállaló kérem, hogy xxxx (cégnév)-vel, mint munkáltatóval fennálló határozatlan idejű munkaviszonyom közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez .... dátummal hozzájárulni szíveskedjen.
Csak ennyi? És az indoklás? Mikor bent voltam a főnöknél, mutatott egy levelet, melyben ugyanez az ok állt fenn, de már nem igazán emlékszem a szövegre, hosszú volt. Én ezt gondoltam kb:
Tisztelt Címzett!
Alulírott F.T. (született:1984...,a.n.: M..Erzsébet)azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy2008. október 21. kezdettel létrejött munkaszerződésemet legyen szíves felbontani.
íra nevezetű gyermekemnek (született:2009.11.06.)nem tudom megoldani a nappali elhelyezését, ezért a munkába állási feltételeket nem tudom teljesíteni. Ezen oko miatt kérem a munkaszerződésem 2011. december 30. nappal történő felbontását, és a még bentmaradt szabadságaim összegét egyösszegben átutalni a ... -os számlára.
Indoklásom elfogadását, és szíves megértését kérem.
Köszönettel: FT
Mi a véleményetek? Ez így jó lenne, vagy kell még bele valami adat? Vagy sok a rizsa? És kézzel írjam meg majd neki nyomtatott betűkkel(a fentebb említett csaj levele így volt írva), vagy nyomtassam ki?
Minél kevesebbet írsz, annál jobb!
Amit Te írtál szerintem nem jó. És ha lehet, inkább csak annyit írj bele, hogy családi okok miatt kéred a felmondást. Állítólag ez a legjobb, nekem a könyvelő mondta még az előző munkahelyemen. Ebbe senki nem tud bele kötni. Az pedig ne zavarjon, hogy rövid a szöveg.
Nem kell indoklás. AMit te írtál az rendes felmondás a te részedről.
Amúgy miért mondasz fel?
Miért nem maradsz fizetés nélküli szabadságon, akkor maradhatsz otthon a kicsivel, sőt el tudsz menni máshová is dolgozni úgy, hogy az eredeti munkaviszonyod is él, csak passzív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!