Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A felmondási kérelembe milyen...

A felmondási kérelembe milyen szöveget kell írni? Sürgős.

Figyelt kérdés
Lejárt a gyedem, a régi helyemen 3 műszakban kellene dolgozni, ezért nem megyek oda vissza dolgozni. Már beszéltem a munkáltatóval ez ügyben, és mondta, hogy írjak egy levelet, melyben kérem a szerződés felbontását közös megegyezéssel, vagy ilyesmi. Mit írjak ebbe levélbe? Max holnap reggel be kellene vinnem neki, és akkor még a két ünnep között átutalja a szabi összegét, ezért lenne sürgős. Nagyon köszönöm mindenki tanácsát, segítségét.
2011. dec. 13. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt XY!

Alulírott YX (anyja neve, szül. hely, idő) kérem a munkaviszonyom közös megegyezéssel történő megszüntetését 2012. dec....nappal.

Tisztelettel

YX

2011. dec. 13. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérelem a munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez

Tisztelt Munkáltató!

Alulírott XY, mint munkavállaló kérem, hogy xxxx (cégnév)-vel, mint munkáltatóval fennálló határozatlan idejű munkaviszonyom közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez .... dátummal hozzájárulni szíveskedjen.

2011. dec. 13. 12:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Csak ennyi? És az indoklás? Mikor bent voltam a főnöknél, mutatott egy levelet, melyben ugyanez az ok állt fenn, de már nem igazán emlékszem a szövegre, hosszú volt. Én ezt gondoltam kb:

Tisztelt Címzett!

Alulírott F.T. (született:1984...,a.n.: M..Erzsébet)azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy2008. október 21. kezdettel létrejött munkaszerződésemet legyen szíves felbontani.

íra nevezetű gyermekemnek (született:2009.11.06.)nem tudom megoldani a nappali elhelyezését, ezért a munkába állási feltételeket nem tudom teljesíteni. Ezen oko miatt kérem a munkaszerződésem 2011. december 30. nappal történő felbontását, és a még bentmaradt szabadságaim összegét egyösszegben átutalni a ... -os számlára.

Indoklásom elfogadását, és szíves megértését kérem.

Köszönettel: FT

Mi a véleményetek? Ez így jó lenne, vagy kell még bele valami adat? Vagy sok a rizsa? És kézzel írjam meg majd neki nyomtatott betűkkel(a fentebb említett csaj levele így volt írva), vagy nyomtassam ki?

2011. dec. 13. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem kell indoklás, csak a rendkívüli felmondáshoz.
2011. dec. 13. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:
A közös megegyezéshez nem kell indoklás.
2011. dec. 13. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Minél kevesebbet írsz, annál jobb!

Amit Te írtál szerintem nem jó. És ha lehet, inkább csak annyit írj bele, hogy családi okok miatt kéred a felmondást. Állítólag ez a legjobb, nekem a könyvelő mondta még az előző munkahelyemen. Ebbe senki nem tud bele kötni. Az pedig ne zavarjon, hogy rövid a szöveg.

2011. dec. 13. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
De nem felmondásról szólt a kérdés, hanem közös megegyezésről. Ezt pedig nem kell indokolni.
2011. dec. 13. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
53%

Nem kell indoklás. AMit te írtál az rendes felmondás a te részedről.

Amúgy miért mondasz fel?

Miért nem maradsz fizetés nélküli szabadságon, akkor maradhatsz otthon a kicsivel, sőt el tudsz menni máshová is dolgozni úgy, hogy az eredeti munkaviszonyod is él, csak passzív.

2011. dec. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!