Mit éreznétek, ha közölné a párotok, hogy semmit sem kaptok karácsonyra (pedig ígért valamit), mert neki nem jelent semmit?
Figyelt kérdés
Persze, nem azt mondom, hogy vegyen nekem toronyórát lánccal, hanem megígért valamit, 2-3 ezer ft.
Én már úgy készülök, már a 2 éves fiúnknak is megvettem az áhított játékokat, már becsomagolva várják, hogy a fa alá kerülhessenek, a család összes gyerekének megvan már az ajándék (köztük az ő unokaöccsének, és a keresztlányának is megvettem már én, az ő nevében) és én már neki is megvettem, minden becsomagolva már. A szoba már fel van díszítve, már nagyon várom (főleg a gyerek miatt), erre ő ma közli, hogy ő nem vesz semmit, mert neki ez az ünnep nem jelent semmi. Majdnem 5 éve vagyunk együtt, eddig mindig együtt vártuk a karácsonyt, nem tudom, hogy most mi üthetett bele, de nagyon rosszul érintett...
2011. dec. 12. 16:21
11/12 anonim válasza:
Ennek nagyom örülök!!! Mégiscsak jelent neki valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!