Mit éreznétek, ha közölné a párotok, hogy semmit sem kaptok karácsonyra (pedig ígért valamit), mert neki nem jelent semmit?
Persze, nem azt mondom, hogy vegyen nekem toronyórát lánccal, hanem megígért valamit, 2-3 ezer ft.
Én már úgy készülök, már a 2 éves fiúnknak is megvettem az áhított játékokat, már becsomagolva várják, hogy a fa alá kerülhessenek, a család összes gyerekének megvan már az ajándék (köztük az ő unokaöccsének, és a keresztlányának is megvettem már én, az ő nevében) és én már neki is megvettem, minden becsomagolva már. A szoba már fel van díszítve, már nagyon várom (főleg a gyerek miatt), erre ő ma közli, hogy ő nem vesz semmit, mert neki ez az ünnep nem jelent semmi. Majdnem 5 éve vagyunk együtt, eddig mindig együtt vártuk a karácsonyt, nem tudom, hogy most mi üthetett bele, de nagyon rosszul érintett...
Hát mi nem igazán szoktuk egymást megajándékozni.Örülünk ha a 4 gyerekünk örül.
Sajnos elég sok adósságunk van!De mi már 22 éve együtt vagyunk.
Mi 5 év alatt nemigen vettünk egymásnak semmit. Ő sem köszöntött fel soha, én sem.
Szerintem ez gáz, de nálunk így alakult.
2 gyerekünk van......
Köszönöm a válaszaitokat!
Itt nem az a fontos, hogy ad vagy nem ad. Hanem hogy pár napja még ő mondta, hogy vesz nekem valamit (amire egyébként szükségem is volna, mert nincs), már ki is nézte. Erre ma kijelenti, hogy neki ez az egész nem fontos. Általában egyébként csak én szoktam venni neki is, szülinapomra sem kaptam még soha semmit, de ez nem is lényeg. Most is meglepődtem, hogy már ki is nézte... Most meg ilyen kijelentést tesz, hogy őt nem érdekli a karácsony.... Sajna tudom mikor mond valamit komolyan és mikor csak halandzsa... :( Azért még bízom a csodában, hogy tényleg csak "átver", mert lehet, hogy már titokban meg is vette... Na, majd kiderül jövőhét végén...
Mi soha nem veszünk semmit egymásnak a férjemmel, pedig 8 éve vagyunk házasok.Ami kell, azt a hétköznapokon megvesszük.Nekem sem esik jól, de ez van.Amúgy ő is rühelli a Karácsonyt.
Szerintem csak egy kicsit poénkodik a párod.Ha megigérte, akkor tuti vesz valamit.Tudja, hogy Neked fontos.
Azért döbbent meg ez, mert gyereketek is van. Nálunk nincs Jézuska-történet, mi egymásnak adjuk az ajándékot, mert szeretjük egymást. Nem költük hatalmas összegeket, de veszünk ajándékot. A kisfiam is készít, már tavaly is készített a szeretteinek. Nagyon meglepődne, és sajnálna engem, ha nem kapnék ajándékot... Hiszen, ha egy pár kesztyűt, akkor azt, de szeretetből vesszük a másiknak. A gyerek nálunk nagyon rosszul élné meg, ha valaki nem bontogathatna:S
Amúgy azt sem értem, ha valahol a Jézuska hoz ajándékot, de csak a gyerekeknek. Egy szelet csokit hozzon a felnőtteknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!