Két pici mellett hogyan szakítotok időt egymásra a pároddal?
Mondanám azt,hogy ugyan úgy,mint 1 gyermek mellett- persze kicsit más a felállás, de nem mondom,mivel nappal nekem itt vannak a lányok,a Párom meg dolgozik ,minden második este van itthon,akkor jut csak egymásra időnk. Szerencsére a legkisebb ha le tudom tenni 8-kor,akkor csak hajnal 3-4 közt ébred fel,és a másik kettő is hamar elalszik. Gyakran vagyunk hulla fáradtak,ilyenkor mind a ketten a párnákat válasszuk...
Üdv:4 és 2 éves,valamint lassan 3 hónapos csajok anyukája
17.46-os vagyok újra
na, szóval nem akarok nagyok okoska lenni, de ha érdekel, szívesen leírom a napirendünket, ha talán az segít valamit....persze, csak ha tényleg érdekel, mert gondolom, azért nektek is van, főleg a nagyobb gyerkőcnek....
Szia!
Persze, hogy érdekel, akár priviben is levelezhetünk.
Nekem pont fordítva van, a nagyfiam a problémásabb, ő egy igazán "nehéz" baba volt, és most sem egyszerű eset. A pici lány nyugodtabb természet, vele főleg az a gond, hogy nappal alszik sokat, este meg kezdődik a parti,sokszor csak éjfél körül alszik el normálisan, addig csak ébred-alszik... meg ölben van. És a nagyfiam meg nem alszik el addig, míg a pici :-( Szóval nem egyszerű,pedig nekik külön szobájuk van.
Az Azalia az mi is pontosan, csak sejtem :-))
Beugrott, fogamzásgátló tabi, ismerős volt a neve :-)
Jó lenne ha már mi is ott tartanánk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!