Ha megszületik a gyerekünk, mennyi időnk lesz egymásra a feleségemmel?
Mi úgy oldottuk meg a dolgot, (nagyon rossz alvó volt a pici), hogy amikor megjött apa, akkor átvette tőlem a picit, és közben beszélgettünk, együtt altattuk, fürdettük, és közben meg tudtuk beszélni, hogy milyen napja volt, nekünk milyen napunk volt.
Tehát az a lényeg, hogy csináljatok sokmindent együtt, és amit már írtak, hogy ha hazaérsz vedd át a terhek egy részét a feleségedtől, így ha ő is tud pihenni egy kicsit nemcsak, hogy jó anya lesz, hanem veled is türelemesebb lesz. Tény, hogy eleinte kevesebb időtök lesz, főleg kettesben kimozdulni valahová, de csodálatos lesz, mert ott lesz a pici kis jövevény, akit mind a ketten imádni fogtok, nem hiszem, hogy nagyon elhanyagolva fogod érezni magad, főleg, ha a pici már rádmosolyog, meg tudod nevettetni, akkor Te is csak vele akarsz majd foglalkozni.
Sok boldogságot kívánok Nektek.:)
végülis mire gondolsz pontosan? Mert általában a szexxel szokott gond lenni. Egy baba mellett a napi problémákat ugyanúgy meg lehet beszélni, mint nélküle, ha elalszik, összebújva egy filmet ugyanúgy meg lehet nézni, és egy otthoni vacsi is nyugodtan belefér. Ha vigyáz rá a nagyi, kettesben el lehet menni bulizni is. HA kirándulni akartok, egy kenguruval magadra kötöd a kicsit és túrázhattok kilómétereket is. Vagy milyen jellegű egymásrafigyelésre gondoltál?
Imádom a férjemet, minden este imádkozok nemcsak a kicsik miatt, hanem a férjem miatt is, hogy egészséges legyen. NEm érzem, hogy kevésbé szeretem vagy lejjebb csúszott volna a létrán. Ha a kicsit letettük aludni, számtalanszor sütöttem neki éjszaka pizzát, volt, hogy éjjel 1-kor feküdtünk le aludni, sőt, olyan is volt, hogy éjjel 2-ig szeretkeztünk, utána 3-kor felébredt a kisfiam és virrasztottam vele (hadd ne mondjam, alig láttam kia fejemből a fáradtságtól). De utána elég volt egy nyugodt éjszaka és 2 nap múlva megint ugyanúgy tudtam a férjemre is koncentrálni.
A baba nem azért fontosabb egy nő szemében - szerintem - mert baba, hanem azért, mert egyedül képtelen bármit is csinálni, és több időt kell ráfordítani, míg te, mint férj, a vacsorát egyedül is a szádba tudod rakni. Én egyformán szeretem őket, bár az igaz, hogy az égő házból először a gyereket hoznám ki és csak utána a páromat. NEm tudom, érted-e, mit akarok kihozni ebből az egészből...
Az egyik korábbi voltam.
4. vagyok
Elég érdekes, hogy csak az én válaszomat pontozták le, akárki is volt... Na mind1.
Teljesen igazuk van azoknak, akik azt írták, hogy segíts a baba körüli teendőkben vagy akár a házimunkában. Teljesen természetes, hogy több energiája marad annak, aki kap segítséget az otthoni dolgokban.
A másik pedig, hogy hagyd továbbra is nőnek lenni a párod! Tehát ha eddig eljárt fodrászhoz, kozmetikushoz és/vagy akár imád vásárolni, akkor segítsd abban, hogy ezentúl is megtehesse. Persze nem kell túlzásba esni, de egy nő ezektől a dolgoktól (is) érzi igazi nőnek magát :)
Annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy nyugodtan beszélj neki a téged nyomasztó dolgokról is! Szerintem megkönnyebbülne a tudattól, hogy nem csak őt foglalkoztatják ilyen jellegű gondok. Jobb, ha kibeszélitek magatokból a rossz dolgokat, legalábbis nekünk, nőknek nagyon jót tesz és biztos nem árt nektek, férfiaknak sem! :)
12:46 Igen, ezekre gondoltam. Mindenhol azt olvasni, hogy ha egy anyukának van 5 perc ideje, amit vízszintesben tölthet, akkor alszik. Azért az pozitív, hogy egy filmet végig lehet majd nézni ugyanúgy, mint eddig. :) A hobbinknak (lovaglás) azóta nem hódolunk, mióta nagy hasa van, s gondolom az elkövetkező 1 évben sem nagyon fogunk. Legalábbis közösen. A házasság intim részét úgy gondolom, megoldjuk, sokat beszéltünk erről.
4. válaszoló - én felpontoztalak, ha ez számít.
10:19-es vok:)
Igen én is erre akartam célozni hogy nektek mint férfinak igenis a nő marad első helyen de nekünk(legalábbis nekem)nem csapom be magam elsőbb helyen áll a gyermekem és utána a párom...na ha ezt olvasná:)
De most anyukák nézzetek magatokba nincs igazam??Egészen máshogy viszonyulunk a saját babánkhoz mint másokhoz ezért írom ezt.Tényleg szó szerint igaz az anyai szeretet más....
Oké nem csak a sexre voltál kiváncsi azt mondod megbeszélitek.Minden baba máshogy viselkedik mint kicsi mint nagyobb korába.Nem szabad úgy neki ugrani hogy óhh az elsővel se volt gond vagy éppen fordítva.Mindenki más.
Még mindig azt mondom hogy főleg kezdetben az első fél évben!Ted oda nagyon magad segíts ahol csak tudsz és akkor mindennel hamarabb végez lehet menni lovagolni tovább ugyan úgy picivel együtt majd ő elnézeget titeket.
Én mindig az mondom hogy nem kell feladni az előző életet mert jött egy baba.Oké azért ne minden hétvégén buli,meg másabb persze,de én ugyan azt csinálok mindent mint előtte csak jobban be kell osztanom az időmet.Nevetek mikor olvasok olyat hogy már hajat se tudom mikor mostam utoljára,vagy mentem el fodrászhoz,vagy akár mi mást....Mielőtt írnátok én se passzolom le senkinek.Nincs is kinek:(Jön velem mindenhova még a fürdőbe is:)
Segíts a párodnak és hidd el nem lesz gond!Sok sikert és sok boldogségot,egészséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!