Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mire gondolsz, amikor a...

Mire gondolsz, amikor a gyermekedre nézel?

Figyelt kérdés
Néha azon kapom magam, hogy "csodálom" a gyerkőcöt, nem tudom levenni róla a szememet. Látom benne magamat, az apját, de mégis olyan kis egyedi:). Egy kis "csoda", aki itt van velünk. Hihetetlen számomra, hogy hogyan is fejlődik, úgymond "miből lesz a cserebogár?":). Olyan kis védtelen és tiszta emberke.
2011. dec. 7. 23:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát,ha pont hangoskodnak,akkor arra gondolok,hogy milyen jó lenne,ha a másik szobába tennék azt :-)

Egyébként pont így vagyok én is,hogy csodálom Őket,néha könnyes szemmel... Amikor alszanak,játszanak,rajzolnak vagy csak a tv-t nézik,rám mosolyognak,átölelnek... Az egész csoda! Két kis parányi sejtből egy - ahogy Te is írtad- kis védtelen,tiszta emberke lett...

Imádom Őket!!!!! Még a megvető pillantások ellenére sem bántam meg,hogy Ők vannak nekem-nekünk! :-D

Üdv:2,4 éves és lassan 3 hónapos lányok anyukája

2011. dec. 10. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
S, ha egyszer valaki megkérdezné Tőlem,hogy mit is jelentesz nekem csak ennyit felelnék Neki:"Semmit, semmit csupán az ÉLETEM!" 6 éves és 3éves csajok anyukája
2011. dec. 10. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Arra, hogy eddig hogy tudtam élni Nélküle? És amit írtak már előttem: nem gondoltam, hogy lehet ennyire szeretni valakit, ugyanakkor a Lányom az, aki a legjobban fel tud bosszantani.

És mindig elcsodálkozom, mennyire szép és hogy sokkal okosabb, mint a kortársai.

Egyszerűen a világot jelenti nekem is és az Apukájának is! :-)

2011. dec. 10. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Arra, hogy mióta megszületett a kisfiam, csak két dolgot szeretnék: ő egészséges és boldog legyen! Imádom, szerelem volt első látásra, most 4 hónapos gyönyörűség.
2011. dec. 11. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak hálás tudok lenni érte és arra gondolok, hogy mennyire imádom!! Mert gyönyörű, és szép, és okos, és ügyes, és huncut, és zabálnivaló!!

A kis szívem-lelkem-szerelmem.♥

2011. dec. 11. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!