Mire gondolsz, amikor a gyermekedre nézel?
Hát,ha pont hangoskodnak,akkor arra gondolok,hogy milyen jó lenne,ha a másik szobába tennék azt :-)
Egyébként pont így vagyok én is,hogy csodálom Őket,néha könnyes szemmel... Amikor alszanak,játszanak,rajzolnak vagy csak a tv-t nézik,rám mosolyognak,átölelnek... Az egész csoda! Két kis parányi sejtből egy - ahogy Te is írtad- kis védtelen,tiszta emberke lett...
Imádom Őket!!!!! Még a megvető pillantások ellenére sem bántam meg,hogy Ők vannak nekem-nekünk! :-D
Üdv:2,4 éves és lassan 3 hónapos lányok anyukája
Arra, hogy eddig hogy tudtam élni Nélküle? És amit írtak már előttem: nem gondoltam, hogy lehet ennyire szeretni valakit, ugyanakkor a Lányom az, aki a legjobban fel tud bosszantani.
És mindig elcsodálkozom, mennyire szép és hogy sokkal okosabb, mint a kortársai.
Egyszerűen a világot jelenti nekem is és az Apukájának is! :-)
Csak hálás tudok lenni érte és arra gondolok, hogy mennyire imádom!! Mert gyönyörű, és szép, és okos, és ügyes, és huncut, és zabálnivaló!!
A kis szívem-lelkem-szerelmem.♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!