Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Na, vajon mire lenne elég a...

Na, vajon mire lenne elég a családi pótlék?!

Figyelt kérdés

Kb. 2 hete ezen gondolkozom, hogyha ebből kellene esetleg bevásárolnom a gyerekre nézve, akkor mégis mire lenne elég?

Én akárhogy nézem, ha csak az alapvető dolgokat venném meg belőle, akkor nem sok mindenre (termékre) futna. Persze, nyilván nem 3700 forintért vennék egy csomag pelenkát, hanem a legolcsóbban... és stb.

Ti mit tudnátok belőle venni?

Most vonatkoztassatok el arról, hogy számlákat kifizetni vagy ételt venni. Csak a gyerek dolgaira gondoljatok.

Ha tudjátok, írjátok le, hogy pl. 2 csomag DM pelus kb. 3000.- (csak írtam valamit, nem tudom, hogy ennyibe kerül-e)

Köszi előre is a válaszokat!!!

2011. dec. 6. 17:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"Na, vajon mire lenne elég a családi pótlék?!"

A vaterán vásárolt használt ruhákra havi szinten.

Mert nagyon sok ruha kell két gyereknek.

Minden évszakváltásnál, de főleg a téli ruhák vásárlása nagyon drága még használtan is.

Én konkrétan a ruháikat, cipőiket veszem a családi pótlékból. Nálunk nincs rokonság, így segítség nulla.

A kérdésedre válaszolva.

2011. dec. 6. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!