Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Strandon, mit adtok a kicsiny...

Strandon, mit adtok a kicsiny gyermeketekre?

Figyelt kérdés
Csemetétek szokott-e meztelenül járkálni emberek között? Ha igen, miért nem adtok rá fürdőruhát? Hány éves koráig járhat így?
2011. dec. 5. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
98%

Nekem mondjuk nincs gyerekem, csak vélemény írok:

1. Szerintem ne szokja meg, hogy pucérkodik idegenek előtt,

2. Sok pedo ne csorgassa a nyálát,

3. Nem is túl higiénikus.

2011. dec. 5. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Én babám nyáron 10hós volt. úszópelust adtam rá strandon, a Tiszaparton, meg a Balcsi parton pedig többségében pucéran "rohangált". Amikor sétálni mentünk bugyit adtam rá.

Lehetett már az ő méretében is fürdőruhát kapni, de én nem vettem. Minek szorítsam le a kis testét. Így jól szellőzött.

Tiszaparton, csak mi voltunk szóval ott egész nap pucérkodott. Szerettett is így lenni.

Szerintem amíg ő nem érzi kellemetlennek addig lehet meztelen, utána meg fürdőbugyi. Én a kislányokon hülyeségnek tartom a bikinifelsőt. Nincs is még cicijük, amit tartani kellene.

2011. dec. 5. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi most nyáron voltunk elöször strandon.Ápr.ban volt 1 éves. Rajta pelus és egy rövid nadrág volt. Szintén higéniai okokból volt rajta pelus,meg ő nem is szobatiszta még. Miután kijött a vizből tiszta pelus és amikor bementünk akkor is. Szerintem egy bugyi legalább legyen a gyereken ha strandra viszik,Balcsi part vagy természetes vizpart az más. 2-3 éves kortól azért legyen RAJTA FÜRDŐRUHA. Ő még csak 19hós. Mondjuk szerintem vmi kell..
2011. dec. 5. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én Balatonparton sem engedem meztelekedni. Egyrészt mert féltem az egészségét (ne menjen a nunijába, fenekébe bele a homok, az iszap), másrészt ne kukkolja semmiféle nyálcsorgatós perverz, soha nem lehet tudni, kiben mi lakozik, nincs a pedofilok fején villogó felirat (sajnos)
2011. dec. 5. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves R.B.László!

Miért érdekel téged télen,hogy a gyerekek hogyan vannak nyáron a strandon? Van gyermeked?

Bocs,de nagyon gyanakvó vagyok!

2011. dec. 5. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!