Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes ezt a...

Szerintetek érdemes ezt a biztosítâst megkötni szülésig?

Figyelt kérdés
Jövö nyártól szeretnénk belevágni a babaprojectbe, és egyik ismerösünk felvetette a Uniqa Med help betegbiztosítás megkötését. Mert állítólag sima szülésre 200ezret fizet császárra pdig 500ezret. A feltétel hogy 12hónpot bekell fizetni szülésig. 3hónap 17000ft. Van aki kötött már ilyen biztosítast? Mi volt a hátulütöje? Télleg kifizették szülés után a pénzt?
2011. dec. 5. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kötöttem még, de az mindenképpen hátulütőnek számít, hogy nem tudod mennyi idő alatt jön össze a baba (szerintem ők is erre spekulálnak). Ha simán összejön 6-12 hónap alatt, akkor még egész jól megéri.
2011. dec. 5. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen könnyen nem adnak pénzt. Mindenképp járj utánna az apró részleteknek is. Biztos, hogy van benne valami csavar...
2011. dec. 5. 12:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, tartok töle h valmi csavr biztos van benne. Túl szép h igaz legyen. Ezért gondoltam megkérdezem itt, h valaki kötött e már ilyet és mik a tapasztalatok :) köszi válaszokat.
2011. dec. 5. 12:09
 4/4 xverax válasza:

Sziasztok,

Hát, lehet már késő a válasz:

Én idén febr.10- márc 12-ig voltam a sote1-en és császárral szültem a 36. héten. a legdrágább biztosításom volt a uniqa med helpből (negyedév: 26 e körül van). a szülés után bekérték még a pici fiam anyakönyvi kivonatát+ ápolási napló másolatát (erről levelet küldtek nekm válasz borítékkal -alig fért bele a sok papír :)) kb április első hetében küldtem nekik vissza. most pénteken (április vége) fizettek ki 1,4 milliót. szóval én maximálisan elégedett vagyok,főleg úgy, hogy a sok negatív hozzászólás miatt nem bíztam ennyire sok pénzben (meg a biztosítókban úgy alapból :)) kb 1,5 éve kötöttem meg a biztosítást, nekem megérte. remélem tudtam segíteni.

2012. ápr. 29. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!