Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék csinálni egy oldalt...

Szeretnék csinálni egy oldalt ahol a babatervezéstől a szülésig illetve a gyermekkorról írnék ötleteket adnék és hasonlók. Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 11:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Kismillió ilyen oldal van. Mégis milyen tapasztalatokra alapozod a tanácsaidat? És vállalod a felelősséget ha nem jönnek be, vagy csak saját fontosságodat akarod reklámozni.

Szerintem a gyereknevelés olyan kérdés, amiben mindenki a saját útját követi, és nagyon veszélyes dolog tanácsot adni.

2011. ápr. 11. 11:32
 2/11 A kérdező kommentje:
nem úgy tanácsot adni hogy hogy neveld hanem kis iránymutatás hogy kb így néz ki ez és az
2011. ápr. 11. 11:34
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Mi a végzettséged? Szülés-nőgyógyász, gyermekorvos? Védőnő? Reális, valós kérdésekre, tudsz választ adni?

Pl: 27 évesen nem jön a baba. Menopauzát állapítottak meg? Mit tegyek?

2011. ápr. 11. 11:36
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Úristen, miért kell széttépni a kérdezőt?

Nem egy ilyen oldal van, magam is gyakran olvasom őket.

Hajrá, kérdező, én pl.vevő vagyok rá, szerkeszd meg nyugodtan a blogodat, ne foglalkozz a sok rosszmájú, ki-ha-én-nem senkikkel, akiknek ezek szerint az is szentségtörésnek számít - gondolom - ha vki tanácsot akar adni..

Ha kész az oldalad írd meg privátban az elérését.

Sok sikert!

2011. ápr. 11. 11:44
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
11:36-nak, már ne haragudj, de gyakran egy ÉDESANYA épp-kézláb ötletekkel tud szolgálni, mint egy diplomás végzettségű ember, elvégre mi vagyunk azok, akik tulajdonképpen neveljük őket, mi vagyunk azok, akik gyakran többmindent tudunk a babánkról ( tehát nem általánosságban beszélek ), mint a sok agyoniskolázott lexikális tudás max, gyakorlati tapasztalat meg nulla embernél.
2011. ápr. 11. 11:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Szerintem ez akkor jó ötlet,ha rengeteg időd van,és ha úgy érzed,hoyg hosszabb távon is lesz rá időd,ja és persze folyamatosan.

Továbbá elég nehéz lesz felvenni a "versenyt",mert tényleg rengeteg ilyen oldal van.

Ha téged ez leköt,szórakoztat és szeretnéd,csináld.

A kérdés az,hogy mit vársz el ettől.

Nagy látogatottságot?

Összekovácsolni egy közösséget?

Szabadidődet lekötni?

Esetleg akár pénzt is keresni vele?

Mérlegelj,hoyg a ráfordított idő és munkamennyiség mellett megéri-e neked csinálni. Ha a válaszod igen,akkor csináld,persze,miért ne?

Az meg az előzőekre regaálva,hogy szakértője vagy-e vagy sem a témának tulajdonképpen mindegy,ha jelzed adott témáknál,hogy mi az amit tapasztalatból írsz,mi az amit a végzettségednél fogva tudsz,stb...

A látogatói az oldaladnak majd eldöntik,hogy tetszik-e vagy sem.

Sok sikert!

2011. ápr. 11. 11:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves 11:48-as válaszoló, rengeteg szabad időm van és nagyon érdekel ez a téma, és ivel már kismillió ilyen könyvem van itthon, és van már tapasztalatom is (4 éves kislánynak köszönhetően) ezért gondoltam összerakom amit tudok hátha valakinek tudok segíteni, nem szeretnék ezen pénzt keresni csak segíteni szeretnék
2011. ápr. 11. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Ok, adjon tanácsot, de belegondoltatok már, hogy itt is milyen egetverő baromságok tudnak születni válasz címén, mint jótanács? Ha valaki megfogadja némelyiket, annak nagyon sajnálom a gyerekét. Tanácsot olyan adjon aki felelősséget is vállal érte. Az más ha ír egy blogot, és leírja a tapasztalatait. Az egy dolog, de ne konkrét kérdésre adjon tanácsot.
2011. ápr. 11. 11:53
 9/11 A kérdező kommentje:
11:53mas nem konkrét kérdésre adok választ pl hogym iért nem jön össze a baba, csak általánosságban írnám le hogy mik lehetnek az okok arra hogy nem jön össze depl ennél javasolnám egy teljes orvosi kivizsgálást gondolom nem okoznék vele kárt, illetve pl a gyerek nevelésben sem úgy adnék tanácsot hogy ezt gy csináld azt meg úgy, hanem hogy egy 1 éves gyerek körülbelül ezt tudja, így lehet fejleszteni, ilyen játékok bla bla
2011. ápr. 11. 11:56
 10/11 A kérdező kommentje:
ja és az lemaradt hogy a "helyes" táplálkozást is előtérbe helyezném
2011. ápr. 11. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!