Szeretnék csinálni egy oldalt ahol a babatervezéstől a szülésig illetve a gyermekkorról írnék ötleteket adnék és hasonlók. Szerintetek jó ötlet?
Kismillió ilyen oldal van. Mégis milyen tapasztalatokra alapozod a tanácsaidat? És vállalod a felelősséget ha nem jönnek be, vagy csak saját fontosságodat akarod reklámozni.
Szerintem a gyereknevelés olyan kérdés, amiben mindenki a saját útját követi, és nagyon veszélyes dolog tanácsot adni.
Mi a végzettséged? Szülés-nőgyógyász, gyermekorvos? Védőnő? Reális, valós kérdésekre, tudsz választ adni?
Pl: 27 évesen nem jön a baba. Menopauzát állapítottak meg? Mit tegyek?
Úristen, miért kell széttépni a kérdezőt?
Nem egy ilyen oldal van, magam is gyakran olvasom őket.
Hajrá, kérdező, én pl.vevő vagyok rá, szerkeszd meg nyugodtan a blogodat, ne foglalkozz a sok rosszmájú, ki-ha-én-nem senkikkel, akiknek ezek szerint az is szentségtörésnek számít - gondolom - ha vki tanácsot akar adni..
Ha kész az oldalad írd meg privátban az elérését.
Sok sikert!
Kedves kérdező.
Szerintem ez akkor jó ötlet,ha rengeteg időd van,és ha úgy érzed,hoyg hosszabb távon is lesz rá időd,ja és persze folyamatosan.
Továbbá elég nehéz lesz felvenni a "versenyt",mert tényleg rengeteg ilyen oldal van.
Ha téged ez leköt,szórakoztat és szeretnéd,csináld.
A kérdés az,hogy mit vársz el ettől.
Nagy látogatottságot?
Összekovácsolni egy közösséget?
Szabadidődet lekötni?
Esetleg akár pénzt is keresni vele?
Mérlegelj,hoyg a ráfordított idő és munkamennyiség mellett megéri-e neked csinálni. Ha a válaszod igen,akkor csináld,persze,miért ne?
Az meg az előzőekre regaálva,hogy szakértője vagy-e vagy sem a témának tulajdonképpen mindegy,ha jelzed adott témáknál,hogy mi az amit tapasztalatból írsz,mi az amit a végzettségednél fogva tudsz,stb...
A látogatói az oldaladnak majd eldöntik,hogy tetszik-e vagy sem.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!