Jártok az Ázsia Centerbe? Észrevettétek, hogy gyakorlatilag már semmit nem éri meg ott venni? Eddig ott vásároltam kisfiamnak, de minden annyiba kerül már, mint egy átlagos ruha vagy játékboltban.
Pedig higyjetek el, hogy az nem az eredeti. Teszterek egyebkent nagy kiszerelesben szoktak lenni, ott pedig lehet venni kis kiszerelest is dobozban, mindenestol. A teszter altalaban nem is dobozos. Szoval ennyit a teszter elmeletrol.
A leesik a kamionrol elmelet sem allja meg a helyet, akkor mar siman lehet hamisitvany is, mert a kamionrol leeses pont olyan illegalis.
Ha van eredeti, 100%-osan eredeti es jo minosegu parfumotok, akkor probaljatok ki elesben: vegyetek egyet az Azsiaban is es hasznaljatok felvaltva. Rajottok, hogy van kulonbseg.
Nekem van egy gyengem, vagyis harom: harom fajta parfumhoz ragaszkodom 10-15 eve, mivel egyik sem az olcsobb kategoria (20 ezres magassag), igy probaltam mar en is egyszer az Azsiaban beszerezni. Hm, az nem az volt, amit en megszoktam. Volt meg a regibol is, kiprobaltam ezt a felvaltva hasznalos dolgot es tenyleg bibis volt az olcsobb valtozat. Teny, hogy csak 5ezer volt es nem 20 ezer, de nekem mondjuk nem eri meg ez igy, mert a 20 ezres ket evig tart ugy, hogy nem mindennap hasznalok egyet (hiszen van tobb) es napi egy fujas abbol boven eleg.
Én kb.12 éve használom ugyanazt a parfümöt,ebből kb.5 éve szerzem be az Ázsiacenterből szigorúan csak testert ami fele annyiba kerül mintha újonnan venném és 1000% biztos vagyok benne hogy eredeti tester!!
Nem dobozos az igaz de tuti eredeti!
A "leesett a kamionról" az pedig igen illegális:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!