Mikor vinnéd a gyermekedet orvosi ügyeletre? Miért?
Itt helyben nálunk nincs is gyerekorvosi ügyelet, csak felnőtt. Ha baj van oda kell mennünk, de persze mivel nem gyerekorvosok ezért általában annyi a válasz, hogy hát, izé, menjünk be valamelyik gyerekkórházba...
Viszont a gyerekkórházban az ügyeleten (Heim Pál-Madarász utca Bp.) mindenki rendes volt velünk, mindig. Mindig alaposak és kedvesek voltak!
Én eddig mindig elégedett voltam (heim pál éjjeli ügyelet).
Egyszer voltunk bent hányással, egyszer magas lázas torokgyulladással (ami hányással társult).
Ja igen, meg egyszer kihívtuk őket, mert akkor még csak 5 hetes volt a kisebbikem, és hiába csak anyatejes volt, elkapta az influenzát. Az a nő is nagyon kedves volt.
Egyszer vittem, amikor reggel elkezdett pöttyösödni.A pötyik csak szaporodtak, szaporodtak.Délre nagyon rossz volt a helyzet.Kedves volt az ügyeletes, csak sajnos nem ért semmit amit felírt.Este a kórházban kötöttünk ki.
Amúgy többször telefonáltam ügyeletre.Csak egy esetben volt szó szerint nagyon bunkó a doki.(-Keresse meg anyuka a gyerek fenekét aztán dugja már fel azt a nyavalyás kúpot!)Azt hittem lehidalok.Szerencse csak egy ilyen ügyeletes dokihoz volt szerencsém.
Én választottam egy kórházi dokit, akit hétvégén és későn is lehet hívni.20 perc alatt a kórházban van, ha nagy a bajunk.
Első vagyok
Mi kruppos rohammal voltunk az első 2 alkalommal, az első után azonnal kórházba is utalták a fiamat, a 2.-nál gyógyszert kaptunk. Ezután még 3x vittem hirtelen jelentkező ugató köhögés miatt, az előzmények miatt soha nem küldtek el, mindig megvizsgálta alaposan az ügyeletes orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!