Hogyan tudok magamnak táppénzt vagy TGYÁST intézni?
Nekem felszívódott a munkáltatóm,így én küldtem levelet az OEP-nek,hogy ez a helyzet,igényelhetem e egyáltalán - a 3.gyermeket vártuk,itthon voltam már akkor egy ideje 2 gyermekkel- amire válaszul küldték a kitöltendő nyomtatványt 2 példányban,és közölték,hogy ha továbbra sem tudom elérni a munkáltatót,vagy megtagadja a közreműködést,akkor mellékelve írjam le a kérvény elküldésekor. Ilyenkor az OEP hivatalból keresi fel a munkáltatót.
Nekem a munkáltatói igazolás hiányozna,de a munkáltató még nem került elő...
Sok sikert!!!
Szia!
Szerintem már most elkezdheted intézni, azért az OEP-nél is van átfutási idő stb.
Bár van átfutási idő,de attól függ,melyik oep! Nekem eddig 2-vel volt dolgom,az egyik semmi perc alatt ( a levelem kézhezvételekor) reagált a dolgokra,a másik carik a fejemre,még így,3 hét után is!
Nyugodtan kezd el most intézni!
Na, hát az oep kb annyit reagált a lassan 1 hónapja elküldött levelemre,mint a munkáltató. Átvette,de válasz az ablakban...
Szorítok,hogy ne járj így!!!
Itt az egyik anyuka akinek a nyáron lett 3 éves a fia,nem tud sem vissza menni dolgozni,sem mást, egyedül a családit kapja,még munkanélkülire sem tud elmenni,mert a munkáltató köddé vált,és a szükséges papírok nélkül tehetetlenek... Már pénzmosásra gyanakszunk! mi a gyárba is küldtünk levelet,felbontva,2 hét után küldték vissza, "téves átvétel" címén.
Nagyon-nagyon szorítok Neked hogy sikerüljön elintézni a Tgyás-t!!!
Köszönöm! Eddig még nem jött vissza a tértivevényem az OEP-től, de ott csak átveszik.:) Viszont a munkáltatómtól visszajött az egész levél bontatlanul.
Ha nem kapok választ egy pár héten belül, biztos felhívom őket vagy írok is nekik. Remélem sikerül valamit intéznem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!