Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most először szeretném magamna...

Most először szeretném magamnak intézni a táppénzt, mert mindíg késik, mert a könyvelőm nem küldi időben. Mit kell tennem? Hova kell a munkáltatómnak a pecsétjét? Vagy kell e egyáltalán?

Figyelt kérdés
2008. aug. 12. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Én júni eleje óta vagyok táppénzen és még egy fillért sem kaptam. Nem biztos, hogy a könyvelőd hibája. Én magamnak küldtem el, mégsem jött még semmi. Azt mondják a vállalkozóknak lassabban megy. Már én is nagyon várom!

Te már kaptál? Hó elején küldik egyáltalán? Eddig időbn elküldtem, be is ért, de miért ülnek rajta ennyit??

2008. aug. 12. 16:58
 2/3 A kérdező kommentje:

nekem 3hónapot csúszott, április óta vagyok táppénzen és júni.25-én jött először.

Bankkártyára kérted?

2008. aug. 12. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem én címre kértem. Lehet, hogy az se jobb... :( Reklamálni kéne
2008. aug. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!