Létezik még májas bébiétel?

tudtommal nincs üvegesben májas
vegyél erőt magadon,és egyszerre csinálj meg több adagot,fagyaszd le adagonként,és akkor csak melegíteni kell legközelebb.Hetente egyszer jó lenne,ha enne
Nem eszi meg a fagyasztott kaját. :(
De akkor max. megkérem a férjemet, hogy csinálja meg. Egyszerűen nem tudom rávenni magam. :(
Amúgy mibe jó beletenni? Mihez passzol?

Akkor ez is kilőve, mert nem szereti a répát. :(
De mondjuk sütőtökkel finom lehet?

Létezik!!! Kecskeméti almapüré sertésmájjal, 5 hónapos kortól kezdve adható. Sajnos DM-ben, Müllerben, Rossmannban sehol nem találtam, végül egy ismerősön keresztül sikerült szerezni, aki ott dolgozik a Kecskeméti/Hipp cégnél.
Korábban volt sütőtök csrikemájjal, szintén Kecskeméti, de azt kb. fél éve megszüntették.
Köszi! Most kaptam egy barátnőmtől egy üveg Kecskeméti alma-sertésmájat, mert neki volt még egy elfekvőben. És ízlett a kislányomnak. :)
Akkor megpróbálok szerezni, hátha. Mondjuk régen a Bookline oldalon is lehetett rendelni állítólag, majd megnézem.
Köszi a válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!