Hol van sokféle bébiétel?
Kislányomnak jelenleg 3 kedvence van, de sajnos a 3 félét 3 különböző boltban tudom megvenni. Emiatt már nagyon ki vagyok. Nem akarom karton számra hazavinni, de így meg macerás.
A Tescoban a 3 féléből 1 van, DM-ben szintén, a Sparban veszem a harmadikat.
Létezik olyan bolt, ahol van is választék??? Pl. Auchan, Cora, ilyesmi?
Melyik fajtákra gondolsz?
Amúgy nem hiszem, hogy van olyan hely, ahol mindenféle van. Én is 3 helyről szerzem be a bébikaját.
Hipp és Kecskeméti.
A Hippből a sütőtök-burgonya és a sütőtök-alma a nyerő. Az előbbit a Tescoban veszem, vagy a Sparban, a másikat csak a DM-ben.
A harmadik a Kecskeméti paradicsomos-burgonya csirkehússal.
De pl. kóstoltatnám a gesztenyés (azt hiszem Kecskeméti az is) bébiételt, de azt nem találok sehol.
Miért nem főzől neki?Nekem 4 gyermekem van 9é 6é és 1évesek az ikrek mind négyüknek főztem.Olcsobban jönnél ki.
N.30é
A Müllerben ezek közül pont egyik sincs. :) Ott nagyon jók a gyümölcsös kaják, azt szinte mindig ott veszem.
De majd az Auchanban körülnézek, meg az Intersparban. Egyikbe sem járok gyakran, ezért nem nagyon tudom, milyen a választék.
Azért nem főzök neki, mert nincs sajnos sütőtök szezon, pedig az a nagy kedvenc. Sütőtök-almával, sütőtök-burgonyával, sütőtök-hússal, és lassan jön a sütőtök májjal is.
A másik ok, hogy nem tudok 1-2 adagot főzni, ha meg le van fagyasztva, akkor már nem eszi meg sajnos. :( Így el kellett ajándékozni ismerősnek 5 adag fagyasztott cukkinit a múltkor, mert sehogy sem kellett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!