Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Várod már a GYES-t, CSP. T?...

Várod már a GYES-t, CSP. T? Táblázat lent.

Figyelt kérdés

Hogy elébe menjünk 528 kérdésnek a következő napokban!

[link]

2011. nov. 30. 13:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

A buggyantabbik (528 fős) réteg akkor sem látná a kérdést,ha szemen szúrnák vele!

És bár elég dilis vagyok én is,de ezt még én is tudom,hogy mindig 1-jén utalnak,kivéve ha hétvégére esik,vagy ünnepnap.. és hogy csak másnap tudjuk felvenni- csodák pedig vannak: még sem vagyok olyan dinka,mint ahogy sokan gondolják :-)

És hogy válaszoljak a kérdésre: IGEN!!! nagyon várjuk!!! (hosszú lenne leírni az okád,de nem is kérdezted,szóval csak igen.)

2011. nov. 30. 14:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Jól emeld ki,mert annak ellenére,hogy mindig a hónap 1.munkanapján van utalás 1-én legalább 10-en megkérdezik,hogy rajta van-e a pénz.Nekünk is kell,de tudom mikor lesz rajta.
2011. nov. 30. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez tetszik:)

Esküszöm, az sem segítene, ha a moderátorok a főoldalra tennék, ötször nagyobb betűkkel, pirosan, villogósan kiemelve!

2011. nov. 30. 15:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Pedig reggel ez lett volna az első kérdésem:-DDDDDDDD természetesen reggel 6-kor biztos ami biztos:-DDDD
2011. nov. 30. 20:17
 15/15 A kérdező kommentje:
:-)
2011. nov. 30. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!