Kedves nem alvós babák anyukái! Meddíg lehet bírni az éjszakai nem alvást (megszakított alvást)? Én 3 és fél hónapja csinálőm, de már nagyon fáradt vagyok.
Figyelt kérdés
Van valami titka,megoldása a dolognak,hogy hogyan lehet túlélni?2009. máj. 13. 16:49
11/11 anonim válasza:
Én egy éve nem aludtam egy jót. Ebből az első kát hónapban a lány háromszor kelt enni, utána már csak egyszer. Akkor nyugisabb volt a helyzet. Mikor meg jöttek a fogak kb 2 hónapig szenvedtünk, úgy, hogy fél óránként meg óránként kelt. Most egy éves, még mindig felkel egyszer. De már az is előfordult, hogy aludt egész éjjel, kb háromszor.
Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!