Milyen menüvel készültetek a keresztelőre?
Nyáron lesz, valószínű az udvaron tartjuk. Illik ilyenkor grillezni, vagy bográcsban főzni valamit?
Vagy inkább hidegtálakat készíteni?
tavaly a kisebbik keresztfiamnak nyáron volt a szertartás, és ott grillezés, flekkenezés is volt + hidegtálak.
De azt gondoljátok át, hogy át lehet-e öltözni ezekhez a szertartás után, mert a szép ünneplős ruhában nem szívesen áll az ember a faszénparázs mellé...
A nagyobbiknak ősszel volt korábban, akkor hideg- és meleg sültekkel, salátafélékkel, majonézes salikkal készültünk.
a lányomnak két hete volt a keresztelője.
köretek: párolt mexikói zöldség, rizs, krumplisaláta
husik: gombás-zöldfűszeres töltött dagadó, egész tojással és kolbásszal töltött stefánia, grillcsirke
éa még főztem egy bográcsos vaddisznópörköltet nokedlivel és kovászos uborkával.
15 felnőtt + 5 gyerek volt, de minden elfogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!