Mennyi időre az igénylés után folyósítják a GYED-et?
Figyelt kérdés
04.13-ig kaptam TGYÁS-t. A GYED igénylésemet 04.07-én leadtam, minden papírral, hibátlanul. A TGYÁS utolsó fél havit megkaptam időben, a GYED-et viszont még nem.
Tudja valaki, hogy mi van ilyenkor? Tájékoztatást ugyebár az OEP nem ad ki telefonon... Esetleg tudtok valami olyan rendelkezésről, hogy az elsőnél fél hónapot nem fizetnek ki, csak a következővel egyszerre utalják? Csak találgatok, mnert már jó lenne tudni, mikor kapok "fizetést"... Szórakoznak itt az emberrel...........
2009. máj. 13. 14:35
1/2 anonim válasza:
szia, az biztos félhavit is utalnak ha még nincs itt az ideje a következő teljes hónapnak, annyit elszoktak azért árulni hogy mi van, ne hagyd annyiba
2/2 anonim válasza:
Biztosan utalnak fél havi gyedet,mert az első nekem is félhavi volt. Márc. 16án adtam postára a papírokat,ápr. 7én megkaptam 1/2 havi tgyást és 1/2 havi gyedet. E hó 7én megjött az első teljes havi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!