Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » GYED-et az igénylés után kb...

GYED-et az igénylés után kb mennyi idővel küldik?

Figyelt kérdés
Múlt héten hétfőn küldtem el a levelet, már december közepétől járna. Várhatóan mikor utalja az OEP?
2011. jan. 17. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia,

figyelembe véve, hogy mikor adtad fel a levelet, és hogy hogyan utalnak, én szerintem február elején kapsz majd először gyed-et, benne lesz a decemberi és januári is.

Ha mégsem, érdemes őket felhívni, segítőkészek. Legalább is nekem ez a saját tapasztalatom.

2011. jan. 17. 16:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!!!!
2011. jan. 19. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Remélem megkaptad!
2011. febr. 2. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Sajnos még nem.... de nem olyan egyszerű, mert a munkáltatómtól be kellett kérniük egy igazolást, és azt csak most kedden kérték be.w4 De beszéltem velük telefonon, kedvesek és segítőkészek voltak.

Azt mondták, 30 nap az ügyintézés, és még azon belül vannak....

Köszi még egyszer!

2011. febr. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!