Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jar nekunk az emelt csaladi?...

Jar nekunk az emelt csaladi? Obstruktiv bronchitist allapitottak meg a pulmonologian 2 eves fiamrol.

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 16:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Az idézett szövegben "és/vagy" szerepel, magyarul nem kell folyamatos gyógyszerszedés, hanem "elég" a folyamatos szakgondozás. De ezen nem fogunk vitatkozni, nekünk a pulmonológus mondta (akiben maximálisan megbízom, hiszen, amolyan családi orvos már - sajnos), hogy ha be kell állítani tartósan Ventolinra, akkor az tartós betegségnek minősül, jár az emelt csp és ha addig nem jön rendbe, akkor a hosszított gyes.

Mindettől függetlenül, a kérdező helyében én nem tömném a gyereket gyógyszerrel úgy, hogy egy egyszeri vizsgálaton vett részt, mindenféle kontroll nélkül. Mert (bár a kérdésből és a kommentekből nem derül ki) akár az is lehet, hogy egy egyszerűen kiküszöbölhető tejérzékenység a kiváltó ok, és akkor nem kéne gyógyszerrel tömni a gyereket. Szóval, kedves kérdező, én a te helyedben elvinném egy másik orvoshoz a csemetét.

2011. dec. 3. 10:59
 12/12 anonim válasza:
Ne haragudj meg, segíteni akartam, mivel mi már ezt az utat végig jártuk! Gondoltam jelzem hogy mik voltak kritériumok! De egyet engedj meg hogy kérdezzek, de tényleg nem rossz szándékból! Ha tutira tudod a választ, akkor mi értelme volt feltenni? Legfőképp úgy hogy aki már végigjárta az utat, azt kétségbe vonod! nem az orvossal lessz gond, hanem majd mikor a MÁK meg a többi helyen egy hibásan kitöltött papír miatt meghiúsul a dolog!
2011. dec. 8. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!