Ti hogyan oldjátok meg a szexet gyerkőc mellett?
Figyelt kérdés
5 hónapos a kislányunk, és annyira hülyén érzem magam, mert sokan több gyerkőc mellett is megoldják tudom, emiatt lehet bután hangzik a kérdés, de a lényeg, hogy egyszerűen nem jutunk el odáig, hogy együtt legyünk a párommal, mire elalszik a babó csak beesünk az ágyba... pedig nem rossz alvó baba, csak este 11-nél előbb neki nincs este, sőt most már ennél tovább is fent van - nem sír, csak ilyenkor minden érdekli, beszélget... szóval mire elalszik , s mi is ágyba kerülünk majd éjfél. Ráadásul én éjjel kelek lefejni a tejcit egyszer , emellett fel is sír többször, szóval egyszerűen nem marad idő... eddig még nem is zavart annyira, de most már engem is kezd frusztrálni, hogy szinte nincs házas életünk...2011. nov. 24. 13:58
11/12 A kérdező kommentje:
Elnézést, kicsit nyüzsis volt az elmúlt pár nap, ezért nem ragáltam!
Egyáltalán nem veszem kioktatásnak amiket írtatk, hisz én kérdeztem a véleményeteket! Azért nem úgy kell elképzelni, hogy egész este kézben van, s szórakoztatni kell - sőt, el van ő , csak nem alszik. Az pedig az én hibám, hogy képtelen vagyok úgy szeretkezni, hogy hallom a másik szobábol ahogy beszélget, sikongat... én így nem tudom kikapcsolni az "anyát" , bár lehet idővel menni fog , most még ez az erősebb.
2011. nov. 29. 13:47
12/12 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy bármi baja lesz, ha minden nap egyedül van egy órát. Fogod, berakod az ágyba, rácsukod az ajtót és csókolom. Ha sír, hát sír, előbb-utóbb abbahagyja, aztán meg, ha végeztetek, úgyis ránéztek, szóvak ha éhes, bepisilt, még mindig lehet segíteni rajta. Lehet, hogy érzéketlennek tűnik a módszer, de egyrészt szerintem megfontolandó, másrészt már te is észrevetted, hogy függetlenednetek kéne minimálisan, azért viszont tenni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!