Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjátok meg, hogy az...

Hogy oldjátok meg, hogy az esti tej után még mosson fogat a gyerkőc?

Figyelt kérdés

Lányom 13 hós, eddig cicizett, most szoktatom le, és tejet iszik este.

A fogorvos szerint is a tej rakódik le e legkönnyebben, ezért főleg az után lenne szükséges a fogmosás.

De hogy oldjam meg, hogy a már megfürdött, pizsiben lévő, talán már félkómás lányom a tej után még fogat is mosson?

Ti hogy csináljátok?

2009. aug. 5. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

az én lányom is 13 hónapos múlt és én vacsi közben adom neki a tejet bögréből.

Ha megvacsizott és nem kér több tejet akkor arcot mosunk és odaadom a fogkeféjét a kezébe had rágicsálja amíg eltakarítom a vacsora romjait :P :DDDD .

Tanuló fogkefénk van cumi sörtés. :)

Boldog babázást

13 hónapos kislány anyukája

2009. aug. 5. 22:24
 2/5 A kérdező kommentje:
De mi vacsit 6-kor eszünk, este 21-kor fürdés után már csak a cicit kiváltó tej van...
2009. aug. 5. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, gondoltuk.

Ezt az esti tejet kellene előrébb hoznod jóval. Nem fürdés és mindenután itatni. Szerintem... És az megoldaná a dolgot. Szobatisztaságban se fog segíteni, ha ilyen későn iszik. Hozd előre pl. a fürdés előttre. És fürdés közben fogmosás.

2009. aug. 6. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Én a fürdőkádban adom a kakaót neki, pohárból. Így nem baj ha magára önti. Utána fogmosás és alvás.
2009. aug. 6. 08:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Arra ne is gondoltam egyenlőre, hogy előrébb hozzam, hisz eddig cicin aludt el, és ezt kiváltandó kapja a tejet.

De idővel akkor előrébb hozom fürdés előttre...

2009. aug. 6. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!