Mennyit kellett várni a babátokra? Úgy értem, hogy valami hátráltatott titeket a teherbeesésben?
10 éve hallgattam a dokiktól, hogy nem lehet gyerekem. A férjemmel összeköltöztünk, és 3 hónap alatt terhes lettem.
Most a második baba várat magára már fél éve...de reméljük nem sokáig:-)
szia! 6 évig úgy voltunk a párommal, hogy nem védekezünk, ha akar, jöjjön a baba. de nem jött. aztán 2007 szilveszterkor kijelentettük, most már muszáj csinálni egy gyereket! két héttel később teherbe estem.
a fiam most 7 hónapos, imádom.
tegnap megint pozitív lett a terhességi tesztem, pedig még nem terveztünk tesót. egyelőre a teljes rémület határán állok, de majd oldódik a dolog (mintha már jobb lenne egy picit).
hát nem gondoltam anno 2007. dec. 31-én, hogy 2 évvel később már kétgyerekes anya leszek...
de ha a második babám is ilyen gyönyörű, okos mazsola lesz, én leszek a legboldogabb kétgyerekes a világon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!