Mennyi idős korig lehet használni a bundazsákot?
bocsi nekem olyan van amit átlehet alakítani és így a már ülő baba is tudja használni
januárban lesz egy éves a babám akkor télen és most is használom de szerintem jövőre is ha....
mint a jobb oldali leszedhető az eleje és a fejrésze is van egy kemény lap az aljában ez is kiszedhető ha benne van akkor a fülek segítségével ki is tudod emelni a babkocsiból és vinni mint egy mózeskosarat
Beköthető, amit néztem. Ilyen:
Az eladó szerint minden babakocsiba jó, plusz a szánkóra is rá tudom majd tenni télen.
Amíg az utcán nem jár a baba, addig mindenképpen érdemes.
Nekünk ugyanolyan van, mint amit a kérdező belinkelt.
A kisebbik fiam novemberben született és így 2 télen át tudtuk használni, mert csak 16 hónaposan kezdett el járni a kis lustaság :)
Én nagyon szerettem, mert nem kellett agyonöltöztetni a kicsit, meg pl. ha bementünk valahová, akkor csak simán lehúztam a cipzárt és kész.
A miénken az övet is át lehetett fűzni, így én még a hordozóban is használtam párszor.
Ja és már nem használjuk, így az is eladósorba kerül...
Jövőre már nem lesz jó, nekem az a tapasztalatom. Az idénre viszont jó lehet, ha elvan benne a gyerkőc... nem egyformán ficánkák :)
3 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!