Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted hol lennél és mit...

Szerinted hol lennél és mit csinálnál most ha nem lenne babád/gyereked?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy elvetetted volna hanem hogy abszolut nem jön képbe a terhesség és babavállalás?!
2011. nov. 18. 17:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha nem lennének most a lányok,akkor én is munka után kajtatnék... mivel az én munkahelyemet felvásárolták,és ahol dolgoztam megszüntették és áttették a telephelyet jó messzire-pénzmosás céljából!

Vagy,ha nem lennének a lányok,akkor valószínű letettem volna okj-s vizsgán a vagyonőrit,és akkor a Párommal dolgoznék pár km-el arrább,akkor fizetniük kellene az üzemanyagot,és akkor most kezdenénk a gyerekvállaláson gondolkozni.

Minden esetre akkor a házzal jobban haladnánk,már kész lenne az "álomházunk",mivel a Párom mamája akkor még velünk lakna,és pénzzel támogatná a terveinket.

Mind ez csak elmélet!

Üdv:25éves,3gyermekes

2011. nov. 18. 20:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Már én is szakdogát írnék:D vagy nem... Dolgoznék, buliznék, vagy gyomorfekéllyel kezelnének valahol.

Azt hiszem rámentem volna a szülői ház terhére. Így csak a törpéktől hullik a hajam.

Apropó, pusziosztás van:D

2011. nov. 18. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg sokat dolgoznek, szorakoznek, sokat koltenek magamra es a ferjemmel magunkra. Mindezt kulfoldon.

Merthogy mi kb ezt csinaltuk mielott gyermeket vallaltunk.

Elegge hajtosak voltunk mindketten, de lazan, konnyen valtottunk munkahelyet, emiatt mindig jo helyeink voltak, eleg hamar leptunk felfele. Viszont munka utan elengedtunk magunkat rendesen.

Sokat romantikaztunk, szeretkeztunk, nyaraltunk, buliztunk, sokat foglalkoztunk magunkkal (kettesben es kulon-kulon is).

Par napra visszacsoppenek, csak amolyan kikapcsolodaskeppen. Viszont hosszu tavon nem kellene, mert nyilvan meguntuk volna. Akkor nem ereztem, hogy unjuk, de nyilvan nem volt oka annak, hogy elojott a gyerek tema.

2011. nov. 18. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Javitok: szoval VOLT oka annak, hogy elojott a gyerektema.

Ez mindenkeppen tovabblepes volt.

2011. nov. 18. 22:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Sütném a mindennapi kenyerünket..

De 4 hét múlva ismét újra űzöm a szakmát, /amit persze nagyon szeretek, ez az életem/, mert lejárt a Gyed. Már várom.:)

2011. nov. 18. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!