Miért nem automatikus a gyed a tgyás után?
Figyelt kérdés
nagy gondban vagyok,mert a munkáltatóm valószínű csődbe ment,és hiába küldtem el a könyvelőjüknek az igénylésemet,ők nem küldték tovább az oep-nek.
és fogalmam sincs most mi a teendő..
2011. nov. 17. 19:38
1/6 A kérdező kommentje:
a gyást még nagy nehezen sikerült elintéznem velük,de a gyedemmel nem tudom mi lesz
2011. nov. 17. 19:39
2/6 anonim válasza:
Azért nem automatikus, mert aki tgyásra jogosult, nem feltétlenül jogosult gyedre is.
Hívd az OEP-et, mondd el mi a helyzet, és add be te az igénylésedet hozzájuk, majd ők hivatalból megkeresik a volt munkáltatódat.
3/6 anonim válasza:
pl. akik tgyás után rögtön visszamennek dolgozni, nem kaphatnak gyedet, sőt, ha 8órában mennek vissza, akkor gyest sem. pl. ezért sem automatikus egyik ellátás sem. mindegyiket igényelni kell.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi,már értem..
én is erre gondoltam,hogy elküldöm a papirjaimat az oep-hez,és remélhetőleg megoldódik.
2011. nov. 18. 10:14
5/6 anonim válasza:
Jaj, ne már! Erről nem tudtam. Mik kellenek hozzá? Visszamenőleg is kérhetem? Nekem most aktuális
6/6 anonim válasza:
oep honlapján fent van az igénylő, onnan le tudod tölteni. (letölthető nyomtatványok). Abba az is bele van írva, milyen iratok másolatát kell mellékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!