Ezek közül melyik név a legszebb?
Figyelt kérdés
Fruzsina, Fanni, Karolina, Hanna, Noémi, Anna2011. nov. 17. 14:51
1/24 anonim válasza:
Mi a vezetéknév?
Nekem egyébként a Karolina
Fanni,Anna,Hanna semmiképp...
2/24 anonim válasza:
Noémi
Anna is tetszik, de most itt a környezetemben sok Anna született, a többi név meg pont az antikedvencem. A Fannitól, Fruzsinától feláll a szőr a hátamon.
3/24 krisztivan válasza:
Karolina és Noémi.
Szép hangzásuak.
4/24 anonim válasza:
Fruzsina: Én a "zs"-s nevek nem szeretem, kicsit durvák Pl. Zsuzsa, Zsóka, Zsófi, Fruzsi stb. szerintem nem szép
Fanni: kislányos, kicsit idétlen, főleg felnőtt korban
Hanna, Anna: nekem egy kategória, tucat nevek, rengetek van belőlünk mostanában
Karolina, Noémi: tökéletes, szép hangzású, nem tucat és nem is túl kirívóan egyedi! Én ezek közül választanék!
5/24 anonim válasza:
Ha lányom született volna,akkor a Hanna és az Anna közül választottam volna nevet!
6/24 anonim válasza:
Anna én ezt szerettem volna, de egyik rokon belázadt, mert az ő lányának a második neve ez(soha senki nem hívja így)
7/24 anonim válasza:
nekem mindegyik tetszik, de ezek közül egyiket sem adnám.
ami jobban az hanna és anna talán.
9/24 A kérdező kommentje:
A vezetéknevünk Kalmár és az R-es neveket kizártam. :)
2011. nov. 17. 16:30
10/24 anonim válasza:
Nekem a Karolina nem megy a Kalmárhoz. Kimondva nekem "sok". (Második voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!