Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nők már 17 évesen hajlamot...

A nők már 17 évesen hajlamot éreznek az anya szerepre?

Figyelt kérdés

Van egy 5 éves kislányom a volt feleségemtől.

A 17 éves barátnőm nagyon odavan a kislányomért, amikor nálam van a kislány és ő is ott van, szeret vele úgy viselkedni mint az anyukája.

2011. nov. 17. 11:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
48%

Már nem azért, de nektek mi közötök van ahhoz, hogy egy 17éves lánnyal jár? Nem a ti lányotokról vagy párotokról van szó. Nem ők a világon az egyetlen ilyen pár....

Én már 16évesen úgy éreztem, hogy jó anya lennék. Persze nem szültem 16évesen :)

2011. nov. 17. 12:27
 22/34 anonim ***** válasza:
77%

eZ SZÉP.fOGLALJUK CSAK ÖSSZE:

38éves vagy,

5éves a lányod-- 33-34éves korodban lettél apa

17éves a barátnőd

akitől gyereket szeretnél

A lányom 19.5hónapos és már most babázik. Mindenhova viszi magával.. Én is babáztam már 10évesen(szomszéd unokájával),mégis 26évesen lettem anya.

Ez enyhén szólva is liliomtiprás,s az nem kifogás hogy az anyja alkoholista!!! (Enyhe pedofil hajlamot érzek benned,ne haragudj!)

2011. nov. 17. 12:57
 23/34 krisztivan ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom 16 évesen a párom akkor 26 volt és volt egy tündéri kislánya(4 éves).Imádtuk egymást a pici lánnyal,de amikor azt mondta hogy"de jó lenne ha te lennél az anyukám"na akkor szakítottunk.Én nem voltam erre kész és annyi felelősség volt bennem hogy azt a pici lánykát nem tehetem ki annak hogy megszeret és aztán eltünök az életéből.Egyébként feleségül vett volna a párom,Ő komolyan gondolta csak én nem.Szerintem vedd kicsit figyelembe a lányodat is és az Ő érzelmeit is.
2011. nov. 17. 13:08
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

Bakker, a nagy korkülönbségről megvan a véleményem, 17 éves habtestemmel nem kavarnék egy 20 évvel öregebb fószerrel, DE NEM EZ VOLT A KÉRDÉS, ergo nem értem, kinek mi köze hozzá és miért osztogattok kéretlen tanácsokat!!!

az öcsém 12 évvel fiatalabb, imádtam, mindehova együtt mentünk, mikor 17 éves voltam, de eszembe sem jutott volna, hogy nekem is gyerek kell. Én még olyankor rajzfilmeket néztem:) A barátnőd hozzáállása teljesen normális, egyszer, 5-10 év múla majd jó anya lesz belőle. De ez nem azt jelenti, hogy már most is az lenne.

2011. nov. 17. 13:19
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy semmi, az biztos! Elég nyugodt vagy ahhoz képest, hogy kapsz itt hideget-meleget!

Igen, 17 évesen is lehet valaki egyébként anya.. Gondoljunk csak vissza pár 10 évet, amikor még az volt a szokás, hogy a nők fiatalon szülnek. Fiatalok voltak, még is jó anyák. Ma az a divat, hogy mindenki 30-40 évesen szül, és mire felnő a gyereke, olyan öreg lesz, hogy majd nem az anyjának hanem a nagyanyjának nézik.

Ettől függetlenül nagyon gáz, hogy 38 évesen egy 17 éves lányt dugsz...

2011. nov. 17. 13:30
 26/34 A kérdező kommentje:
Miért "gáz"?
2011. nov. 17. 13:38
 27/34 zokniszörny ***** válasza:
100%

Azért, mert az apja lehetnél...

Édesapámnak volt egy kollégája, aki nagyjából a házassága megkötésének pillanatától kezdve csalta a nejét. Ez nem szép dolog, viszont egy nagyon is méltányolandó dolog volt ebben a kollégában:

25 évesen 25 évesekkel ment félre, 40 évesen 40 évesekkel, 50 évesen 50 évesekkel. Már erősen negyvenen felül volt, mikor egy fiatal hölgy, aki olyan 20-23 éves forma lehetett - nem kiskorú, hanem felnőtt nő! - nagyon ráakaszkodott apám kollégájára, és mindenáron akart tőle valamit. Mire tudod, hogy apám kollégája mit mondott ennek a fiatal nőnek? "Csillagom, gyönyörű vagy, kívánatos a tested, csak az a probléma, hogy a lányom lehetnél. Ha most lefeküdnénk, másnap nem tudnék tükörbe nézni borotválkozás közben!"

2011. nov. 17. 13:48
 28/34 zokniszörny ***** válasza:
Ja, meg azért "gáz", mert egy 17 évesről nem nagy kunszt levarázsolni a bugyit. Ez ugyanolyan dolog, minthogy a 18-20 éves fiúk is azért kavarnak 14-15 éves kiscsajokkal, mert azokat két szép szóért meg lehet húzni. Egy húszéves nővel már nehezebben megy a dolog, a korodbeli nő meg aztán pláne nem most jött le a falvédéről.
2011. nov. 17. 13:50
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tökre kihasználod szegény kis csajt

ő menekül az anyja elől te pedig a naivságát kihasználod, te vagy neki az első

mégis, hogy gondolod, azt hiszed, hogy nem lesz kíváncsi a korabeli fiúkra, lehet, hogy most tök boldogok vagytok de pár év és rájön, hogy neki nem kell egy 20 évvel idősebb férfi

egy ilyen fiatal lánynak még meg kell tanulnia élni, tapasztalatokat szerezni, ne láncold magadhoz gyerekkel enged élvezze a fiatalság éveit

te már nem vágysz bulikra nem vágy kalandokra és ezért tökéletesnek gondolod ha ő szül neked gyereket és veled marad

nem hiszem, hogy boldog lenne veled, csak jelenleg te vagy az egyetlen esélye a menekülésre

2011. nov. 17. 13:51
 30/34 anonim ***** válasza:
6 éves voltam mikor megszületett a hugom és én is szerettem vele úgy viselkedni, mintha az anyja lennék... Ebből nem lehet levonni semmilyen következtetést, viszont mivel 17 éves és gondolom oda van érted, mert te "érett" férfi vagy, biztos bevállalná az anyaságot a kedvedért. De legyen eszed, és inkább keress egy felnőtt nőt!
2011. nov. 17. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!