A nők már 17 évesen hajlamot éreznek az anya szerepre?
Van egy 5 éves kislányom a volt feleségemtől.
A 17 éves barátnőm nagyon odavan a kislányomért, amikor nálam van a kislány és ő is ott van, szeret vele úgy viselkedni mint az anyukája.
Anyám!!!!
Te is aztán magadba nézhetnél....17 éves gyereklánnyal kavarsz felnött érett férfi létedre.....
Amúgy 17 évesen ez csak jön,kizárt,hogy kész az anyaságra!!!!!Gondolkozz már..A kisgyerekeket szinte mindenki imádja.Azért nem lesz anyuka!!
Kedves válaszolók, kíméljük meg egymást a negatív érzelmektől.
Igen, egyetértek azokkal, akik írták, hogy az, hogy jól elvan (pár óráig) a kislánnyal, és testileg esetleg képes egy gyermeket kihordani, még nem jelenti azt, hogy erre vágyik, vagy esetleg hogy érzelmileg is képes lenne ezt vállalni. (Magyarán neki ne csinálj lehetőleg gyereket.)
Ùr Isten....
38 éves vagy és 17 éves lánnyal jársz.Szegény exed!!!Micsoda érzés lehet neki,hogy szinte a gyerekeddel egyidös gyerekkel vagy együtt....
Mit gondolnak azismeröseitek??
17 évesen ne hogy anyát csinálj belöle.Még GYEREK!!!!!!
"Mit gondolnak azismeröseitek??"
Nem tudom, mert nem vagyok gondolatolvasó.
Szerintem jobb is,hogy nem vagy gondoloatolvasó....
Hogy manapság tényleg mindden megtörténhet!
Őszintén, mi a célod ezzel a kapcsolattal?(a nagyobbik lányoddal...)
Persze, nagyon kényelmes ez mindenkinek. A lánynak is, aki az alkesz anyjával lakott eddig, inkább elviseli, hogy egy apja-korú férfi pakolgassa. Neked is, mert ugyan, kinek van ilyen fiatal, feszes csaja a korodbeliek közül?
A kislányodnak meg lenne anyja, ugye? Nah, kedves kérdező... ez ott bukik meg, hogy a lány még gyerek(mármint az a lány, akivel együtt vagy). Ennélfogva még százszor változik vele a világ, akar még majd mást, szabadságot, bulit, alkoholt esetleg - a szülői minta ott van előtte - kétlem, hogy nem sérült mentálisan a 'barátnőd'. Különben nem lenne együtt veled. Lepontozhatsz, ettől én nem leszek kevesebb ember, de gondolj bele, hogy miért fújnak rád itt (is) annyian...
Lejáratod a férfiakat és az apákat, ahogy a barátnőd is lejáratja a nőket, hiába próbáltad az aranyos oldaláról megközelíteni a dolgot. A kislányodnak nem kis csapás lesz, ha a barátnőd egyszer fogja magát és lelép. Legalábbis a kicsire gondolnál, ha az exnejedet így megaláztad.
HÁt ez több minden is lehet.
A lány, mivel alkesz az anyja vélhetően korábban érett kényszerből, mint amikor kellett volna. Viszont azok a lányok, akik a családban nem kapta szeretet és elfogadást, gyakran nagyon kiszolgáltatottak a párkapcsolatban. Annyira próbálnak szeretet és elismerést kapni, hogy a megfelelni vágyás erős bennük. Lehet, hogy ez egy "szerep", amit felvesz a kislánnyal szemben (persze nem tudatosan), hogy ha vele jól kijön, akkor az a Te szemedben "plusz pont", és így jót tesz a kapcsolatotoknak.
Amúgy arra nézve, hogy ideális-e egy ilyen kapcsolat:
egyrészről nagyszüleimnél egyik ágon 16, másikon 23 év volt a nagyszüleimnél, szerelemből, tehát nem kizárt az ilyesmi akkor sem, ha ritka.
Másrészről gondolom a lány is tisztában volt azzal, hogy odaadta magát, én a dolog lényegét tekintve nem látok különbséget abban, hogy agy 18 évessel vagy egy 38 évessel tette. (Függetlenül attól, hogy erről másképp gondolkozom, én 17 évesen még csak csókolóztam, viszont nekem is volt egy rövid kapcsolatom 21 évvel idősebb férfival, és nem a korkülönbségen bukott el a dolog. Igaz, 27 voltam akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!