Szoktatok veszekedni a férjetekkel?

szia!
Hála az égnek, a férjem hasonló temperamentumú mint én. 2 és fél éve ismerjük egymást , de eddig még sose veszekedtünk. Néha-néha vitatkozni szoktunk, hiszen nem mindenben egyezhet 100%osan a véleményünk. Én nem is szeretnék vele nagyon veszekedni :)

Veszekedni nem,néha van hogy nem értünk egyet,igyekszünk megbeszélni,valamelyikünk mindig tud kompromisszumot kötni.
Te?

Szia!
Igen,anyós-probléma meg gyereknevelés.Máson nem igazán.Az anyós miatt is csak azért,mert mindig betegen jön hozzánk,azt a 4 gyereknek már többet költök orvosságra,mint másra!

Szerintem a legtöbb családban előfordul veszekedés.
Mi pl azon kapunk össze néha, hogy a férjem mindenre bir időt szakitani magának, én meg folyamatos elmaradásban vagyok mindennel, mert a gyereket egész nap szórakoztatni kell, ő meg hazajön és éli világát, mintha nem is lenne feledsége meg gyereke. Szerencsére ez nem rendszeres.

mi inkább gúnyos megjegyzéseket szoktunk tenni egymásra, meg néha rákiabélok. Elsősorban azért, mert nálunk így zajlik a munka:
- Maci, kérlek, terítsd meg az asztalt
- Jó...
2 perc múlva
- Megterítettél már?
- Mindjárt...
5 perc múlva
- Kérlek szépen, teríts meg!
- 1 perc...
10 perc múlva
- Az Istenit neki, tedd már oda azt az abroszt az asztalra!!!!
Persze ő is rámszól, de lényegesen ritkábban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!