Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ötletelnétek velünk? Kisgyerek...

Ötletelnétek velünk? Kisgyerekes anyák vagyunk, akiket nem vesznek vissza a gyes után. Boltot/vállalkozást nyitnánk/kezdenénk, de mit is áruljunk. Ötleteket várunk, Nálatok mire lenne szükség? Mi nincs a környéken?

Figyelt kérdés
Pl. fénymásoló, dohánybolt, személyzeti tanácsadó, stb. Négyen vagyunk, 4 különböző szakterületről, így elég sok minden szóba jöhet. Szerintem sokaknak segítenénk, ha összegyűjtenénk ötleteket ezzel kapcsolatban.
2011. nov. 15. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én ha tehetném olyan helyet nyitnék, ahol anyukák is tudnak sportolni(tornázni), és közben valaki vigyáz a gyermekre. Nem tudom mekkora helyen laksz, összejönne-e annyi anyuka, hogy érdemes ilyenben gondolkodni, de nekem személy szerint nagyon jól jönne egy ilyen hely:-))
2011. nov. 16. 09:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Hú, ez is nagyon jó ötlet, köszönöm. Igaz, helyigényes, de jó ötlet! :)
2011. nov. 16. 10:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Én olyan játszóházat nyitnék, ahol a kicsitől a nagyobb gyerkőcig bármilyen korosztály eljátszhat, nem horror áron. Nálunk 1 hasonló van, 800 Ft/fél óra. Ezt elképzelném egy forgalmas bevásárló központban vagy egy hipermarketben, ahol a gyerkőc nélkül a szülő is könnyebben nézelődik, vásárol, intézi ügyes bajos dolgait.

Nem rosszindulat, de azt gondolom, hogy nagyon nehéz, sőt szinte lehetetlen olyan dolgot kitalálni ami ennyi anyukának biztosít megélhetést. (de ne legyen igazam és Nektek sikerüljön!!!)

2011. nov. 16. 12:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy olyan kávézó, ahol mondjuk télen is összejöhetnének az anyukák és lenne egy nagyobb játszósarok, ahol a gyerkőcök játszhatnának, mígy anyukák beszélgetnek, esetleg valaki, aki közben vigyáz is rájuk, amíg anyuka mondjuk hivatalba kénytelen menni. Emellett, ha lenne rá hely, még egy kis bababizi is, így minden egy helyen lenne, sőt, amíg anyuka válogat a cuccok között, addig a gyerkőcre figyelnek és el tud játszani, és ha már ott van, akkor megiszik egy teát v. kávét a bárátnőjével. :) Én ilyen helyre biztos, hogy elmennék, főleg ha nem lenne nagyon drága.
2011. nov. 18. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!