Ha a gyed lejárta után saját vállalkozást indíthatnál mi lenne az?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 14:42
2/24 anonim válasza:
vagy esetleg esküvőszervezés (első voltam)
3/24 anonim válasza:
Ne röhögjetek ki én világ életemben egy birkafarmot szerettem volna saját üzemfeldolgozással, készítéssel, ruha tervezéssel kivitelezéssel eladással.
Na persze:-))sose lesz.
4/24 anonim válasza:
Igaz, másodállásban, mert visszamentem dolgozni, de fehérnemű webáruházat nyitottunk. Már előtte is árulgattam otthonról.
5/24 anonim válasza:
Fogyasztószalon. A lakosság min. fele túlsúlyos és sok hülyeséget kipróbálnak, hogy megszabaduljanak tőle.
6/24 anonim válasza:
Magánbölcsi.....
régi álmom, annyi elképzelésem van, mit, hogyan kéne. imádom a gyerekeket, olyan jó lenne....
álom, édes álom.... :)
7/24 anonim válasza:
használt babaruha/gyerekruha turkáló.
8/24 anonim válasza:
Első!Rokonlelkek vagyunk:)Én is mindkettőről álmodoztam már.
9/24 anonim válasza:
Vagy bababolt ahol pelus/törlő és babakaja lenne leginkább., vagy magánbölcsi ill. családi napközi.
Épp most hallottam a családi napközit hogy ahhoz nem is kell annyi engedély, van aki a saját lakásán vállalkozik erre.Állítólag egy tanfolyam kell csak hozzá ami 60 e ft.
10/24 anonim válasza:
szintén turkáló! magam is függő vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!