Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a gyed lejárta után saját...

Ha a gyed lejárta után saját vállalkozást indíthatnál mi lenne az?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 14:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A páromnak 6 éve vállakozása van, most már közös KFT, de én nem vállakoznék.

Fizetsz rohadt sokat, senkit nem rdekel, hogy téged nem fizetnek ki, az APEH várj a pénzét.

A körbetartozásért senki nem tett illetve tesz semmit.

Most éppen 2 millió lejárt kintlévősége van, abból 800 ezer pá-pá, behajthatatlan követelés.

Azt hiszitek érdekel valakit?

Qrvára nem ugyanúgy be kellene ez után fizetni az

ÁFÁT:-((((

Aki ma vállakozik, az vagy elmebeteg, vagy mazohista vagy a Holdon él.

2010. júl. 30. 16:14
 12/24 anonim ***** válasza:
Kézműves termékek boltja.Meg is fogjuk csinálni,lassan,de biztosan közeledünk felé.
2010. júl. 30. 17:25
 13/24 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem vállalkoznék. Van egy sörözőnk a párommal de azokat a járulékokat amiket csak magad után kell fizetned nem lehet bírni. A kezdés is rengeteg pénzt emészt fel.

Az utolsónak üzenem, hogy én népi kézműves is vagyok ha bedolgozó kellene neki szóljon bátran:)nemezelés, csipkeverés, tojás díszítés, hímzés stb.

2010. júl. 30. 20:35
 14/24 anonim ***** válasza:
Talonban tartalak!;)
2010. júl. 30. 20:41
 15/24 anonim ***** válasza:
Én is ezen gondolkodok:)
2010. júl. 30. 21:31
 16/24 anonim ***** válasza:

16:14-esnek egyébként igaza van. Apu vállalkozó volt, és azt mondta nekem, hogyha akarsz tiszta 100 000 Ft hasznot, akkor 1 millió forintot meg kell forgatni egy hónapban. Ha csak 5 darab alkalmazottad van bejelentve 100 000 Ft nettóra, akkor az már több mint 3 millába kerül. És ha megnyitsz egy boltot az első vevőd tutira egy adóellenőr lesz, aki rögtön megbírságol, mert hibát mindenhol találnak. Pl. a helyi cukiban mesélte a tulaj, hogy megbüntették, mert nem írta ki, hogy az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Mindemellett a törvények nem védik a vállalkozókat, a tartozásokat lehetetlen behajtani, a pereskedés évekre elhúzódik, és csak fizetsz, de nem látsz semmit a pénzedből.

Ha meg gáz van a gazdaságban, akkor gyorsan kitalálnak egy újabb adónemet, amit a vállalkozók kifizethetnek. Amelyik vállalkozó jól akar élni, annak adót kell csalnia, különben semmi sem marad. Aztán meg tudsz-e aludni, attól félve, hogy mikor buksz le?

Szóval ezért én sem vállalkoznék szívesen, de sajnos 2 pici gyerekkel lehet, hogy rákényszerülök, mert senki nem fog alkalmazni.

A családi napközi egyébként nem olyan jó üzlet, mint amilyennek tűnik. Nálunk van a faluban, 45 ezer Ft egy hónapra, mindenki ki van akadva, hogy milyen pofátlan. Na, ja, állami támogatást nem kap, de ugyanolyan vállalkozónak számít, szóval adózhat ezerrel. Napi 5-ször ad enni a gyerekeknek, van alkalmazottja is. Szóval mondta nekem a csaj, hogy nem nagyon keres vele, inkább csak hobbi. Persze van ahol 80 ezer a havi tarifa, neki biztos jobban megy.

2010. júl. 30. 23:06
 17/24 anonim ***** válasza:

Én üvegfestéssel barátkozom, már január óta, most már egyre szebbek lesznek a munkáim, s ha lejárna a 2 év gyedem, addigra szerintem tuti biztos még szebb képeket készítenék amiket már adhatnék el, de erre felé igény nincs rá, így maradnak nekem itthon, vagy a családban ünnepekkor ajándékba adom!

Üdv egy 26 hónapos Nagylány és egy 3 hónapos Kisfiú Anyukája.

2010. júl. 31. 10:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Játszóházat, a környékünkön még egy sincs, és rossz időben nagyon nehéz kitalálni mit csináljunk a gyerekkel. Ha lenne rá pénzem azonnal belevágnék. Ezelőtti ötletem egy internetes női magazin volt, elmeséltem a szomszédomnak, hát nem megcsinálta. És tök szuper lett.
2010. aug. 1. 10:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Én egy normális gyerekcipőboltot nyitnék. Nálunk vagy veszel kínait vagy marad a siesta, mást nem lehet kapni.:-( nagyon erősen gondolkodok rajta, csak sajnos ahol mi lakunk a lakosság vásárlóereje maga a nulla.
2010. aug. 1. 13:42
 20/24 anonim ***** válasza:

utolsónak:

tök mindegy, hogy siesta, vagy más márka, az baj, hogy a gyerekcipők, nagyon drágák

Ha meg olcsón adnád, akkor nem keresnél rajta.

2010. aug. 1. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!