Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a gyed lejárta után saját...

Ha a gyed lejárta után saját vállalkozást indíthatnál mi lenne az?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 14:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Siesta bakancsot néztem tavaly 16 ezerért nálunk, rögtön kifordultam a boltból. Utaztam 80 km-t és vettem a deichmannban egy Baren schuhet és egy elefantent. Szerintem nem csak ezek a márkák jók, tuti a siesta meg a kínai között van árban még kategória...bár lehet, hogy naív vagyok.
2010. aug. 1. 14:09
 22/24 anonim ***** válasza:
Szegény vállalkozók...hogy sajnálom őket..!
2010. aug. 1. 16:06
 23/24 anonim ***** válasza:

Utolsónak! Nyiss bátran egy vállalkozást próbálj meg megélni belőle és csak azután mondj véleményt.

Itt nem a tescoról + nagy multikról van szó hanem a kisemberekről. Ha szerinted olyan jól megy egy vállalkozónak akkor csak bátran vágj bele, de aztán feltétlenül írd meg hogy mentél tönkre

2010. aug. 3. 10:46
 24/24 anonim ***** válasza:

Én is egyet értek azzal, hogy nem olyan könnyű vállalkozónak lenni. Anyósom az, mmár elküldte az egy szem alkalmazottját, egy évben három nap amikor nincs nyitva, kénytelen hitelt adni, meert csődbe menni. Nem mondom, hogy csődbe megy, éppen megél belőle, igaz kenyérgondjai nincsenek (kisboltja van, a falu tele munkanélküli kisebbséggel), de félretenni nem nagyon tud.

Van akinekk nagyon bejön a vállalkozás és van aki szépen csődbe megy. Szerencse is kell hozzá, és lehet, hogy egyik évben nagyon jól szalad a szekér, máskor meg éppen csak vegetál a dolog. Az élettársamnak is volt, abbahagyta az egészet mert veszteséges volt, így elment alkalmazottnak máshová.

2010. aug. 3. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!