Anyukak, ti mennyire vagytok kreativak?
Nalunk pl a 14 honap alatt egyetlen pelenkas doboz sem landolt a kukaban, jatekdobozok, tarolok es szennyestarto keszult belole. A gyerekszobat teljes egeszeben en dekoraltam, fuggonyoket, parnakat varrtam bele.
Otleteket varok meg, hogy ujrahasznositassal milyen jopofa dolgokat lehet letrehozni a gyerek korul.
Szia!!
Ha tudsz mutatnál képet a babaszobáról?hogy milyen dolgokat csináltál?
Én is elég kreatív vagyok, egyedűl varrni nem szoktam...
Én is annak érzem magam, nem újrahasznosítás miatt alkotok, hanem mert jó érzés valami szépet készíteni.
Én csináltam a babámnak a szoptatós párnát, a nagylánynak babzsákfotelt,a kicsinek Adamo szerű hintát, praktikus pártedlit köténnyel vastag átlátszó fóliából, baldachint, falvédőt, függönyt, fali zsebes tárolót. Tegnap varrtam 3 kis székpárnát a kis ikeás székeinkre és a maradék anyagból pedig pici párnákat a játék babáknak. :)
Este még hozzákezdtem egy Adventi fali naptárhoz filcből, de éjjel 3-kor kidőltem:))
Egyedi lesz, 3 gyerek van és a férjem is örülne a napi csokikának, ezért nagy zsebeket készítek:)
Kb ennyi egyenlőre, ezek voltak az elmúlt 1-2 év termései. Persze volt bélelt lepedő, huzat, hasonlók a babakocsihoz.
Én imádok varrni:)
Én kreatív vagyok a konyhában (tej- és tojás allergiás a gyerek) és abban, hogyan könnyítsem meg a gyerek életét az állandó vakarózás miatt.
Tényleg büszkeséggel tölt el, amikor ránézek a magam alkotta pizsamájára, mert kézügyességem nagyjából egy ovis szintjén van. Vagy pl. mikor apróka volt, és mózeskosárban volt nappal vagy az ágyon, a forgókat mindenhova kitaláltam, hogyan szereljem fel.
De mindig jó olvasni, milyen ügyes nők laknak kis hazánkban!
engem is érdekelne milyen a gyerekszoba :)
én mostanában kaptam rá az ilyen kreatívkodásokra:) csináltam adventi naptárat kislányomnak, babáinak tervezek kis házat, ötleteket gyűjtök játékkonyhához. Szeretnék sok mindent én megcsinálni :)
én imádok az lenni, minden téren.
Dekoráció-sütés főzés.
Most, hogy a 2. babámmal a szülés előtt vagyok, már nehezebb, de azért igyekszem.
Nálunk alap az évszak szerinti dekorálás, kisfiammal közösen, őt mindenbe bevonom, imádja.
Befőttesüvegeket szalvétatechnikázunk őszi falevelekkel.
Az asztalra készítettünk gesztenyéből-makkból asztaldíszt.
A régi szobájába festettem egy egész Micimackós falat, de már át kellett sajna festenünk, a mostani szobájába van egy tükrös gardrób, arra üvegfestékeztem a verdákból részleteket.
A virágaim alá gyűjtöttünk nagy köveket, azokat arany-ezüstre festettem és teleraktam a földet (akrill festék, vízálló), nagyon jól néz ki.
Télre diót festünk, wc papír gurigából Mikulást csinálunk, ill. van tavalyról is egy csomó díszünk, amiket készítettünk.
Előszobába volt ilyen is:
damil+vatta+rajzszög
vattából kis golyókat felfűzni egy kb 40-50 cm-s damilra, ebből jó sokat, és felerősítani a plafonra, olyan mintha havazna. De lehet ajtófélfába, vagy csak ragasztani is.
hú rengeteg van, én imádok vele foglalkozni, aztán majd meglátjuk mennyi idő marad a 2 gyerkőc mellett ilysmire.:)
Sziasztok!
Ez volt az elso nagyobb probalkozasom. Addig volt a falon, amig a mi szobankbol at nem koltozott a sajat szobajaba. Egy regi pledet, kreppapirt es a kisagy kartondobozat hasznaltam fel hozza:
Valaki emlitette a kreativoskodast a konyhaban. Ezt a tortat csinaltam elso szulinapjara, kb masfel ora volt csak a dekoralas :)
Ezeket a kepeket keszitettem a bolti ar tizedeert az uj szobajaba. Feher festovaszont, nehany kinyomtatott mesefigurat, tapetaragasztot es temperat hasznaltam:
Itt eppen keszuloben az uj szoba. A parnakat en varrtam, az agytamlara is varrtam huzatot (berelt lakasban lakunk, ahol a butorok adottak, keves igy a hely, de azert jo, hogy a gyerekszobaban is van egy nagy agy). A fali diszeket vastag papirra nyomtattam ki tobb peldanyban es a darabokat ket oldalu ragasztoval ragasztottam egymasra, igy egy kicsit 3D hatasa van (ezt az otletet dekoracios boltbol "loptam", ott ugyanezekkel a figurakkal horibilis aron arultak.
Itt mar bekoltozott a babocam :D. Az ajto melletti merce himzett, kis zsebek vannak benne fenykepeknek. A mesefigurak csak ki vannak vagva es fel vannak ragasztva. A fuggonyt is en varrtam.
Remelem jok a linkek. A dobozokrol nincsenek kepek, de majd csinalok es azt is feltoltom. Ha van kedvetek kuldhettek ti is kepeket, kivancsi vagyok en is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!